Ramona Olaru nu a fost mereu cunoscută și nici nu câștiga banii atât de ușor pe cât o face la momentul actual. Înainte de a fi asistentă la „Neatza cu Răzvan și Dani”, blondina a avut un loc de muncă normal.

Ramona Olaru, despre primi bani munciți

Copilăria Ramonei Olaru nu a fost una lipsită de probleme. Familia vedetei nu a fost una înstărită, iar ea a recunoscut acest lucru în multe dintre interviurile pe care le-a acordat de-a lungul timpului. Vedeta nu a avut tot ceea ce și-a dorit, dar a muncit din greu pentru a ajunge în punctul în care să nu poată trăi așa cum nici măcar nu îndrăznea să viseze pe vremea când era doar un copil.

Mulți dintre cei care o urmăresc acum la fiecare pas nu au avut nici cea mai mică idee din ce a făcut frumoasa vedetă primii ei bani. Ei bine, recent, Ramona Olaru a vorbit și despre acest lucru și spre surprinderea tuturor, blondina a lucrat într-un restaurant mai bine de doi ani, dar nu îi este rușine să recunoască lucrul acesta.

Asistenta de la Antena 1 a mai spus că nici fizic, nici moral, nici vestimentar nu eram ca acum și că odată cu trecerea timpului și cu mutarea ei în București a evoluat foarte, foarte mult.

„Am fost ospătăriță, dar am început ca picolo, la un restaurant în Drajna, județul Călărași. Eram o țărăncuță, nici fizic, nici moral, nici vestimentar nu eram ca acum. Băieții se luau de mine. Am muncit ceva timp acolo, cred că vreo doi ani. Trebuia să fac niște bani, ca să plec la București. Am fost și la sapă, deci am început mult mai de jos.”, a povestit Ramona Olaru, potrivit wowbiz.ro.


„Atunci mi se părea normal (n. red. să meargă la sapă, să meargă la cules de porumb cu ziua etc). Acum mi se pare că erau un pic cam mult pentru un copil acele munci… Mereu, întorsul în astfel de amintiri mă face să plâng, şi nu ştiu de ce”, a mai povestit vedeta.

Citeste si:
Ramona Olaru, moment de panică în Paris. Ce i s-a întâmplat...
Ramona Olaru, moment de...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Aprilie 2022 - 12 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.