Timp de câteva zile bune, Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au fost despărțiți și chiar dacă niciunul dintre ei nu a confirmat lucrul acesta, asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a fost destul de clară prin intermediul postărilor de pe rețelele sociale, unde admiratorii află totul despre ea.

Ramona Olaru, moment de sinceritate

Ramona Olaru este o persoană sinceră și nu ezită să spună tot ceea ce îi trece prin cap, indiferent de cât de dureroase ar fi vorbele sale pentru cei din jur. Recent, ea a făcut o serie de mărturisiri despre părinții iubitului ei, recunoscând ce compromis nu ar putea face niciodată nici măcar de dragul bărbatului care i-a furat inima.

Asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” locuiește în București și nu și-ar putea imagina trăindu-și viața într-un alt oraș din România. La un moment dat s-a pus problema ca ea să se mute alături de partenerul ei de viață în casa părinților acestuia din Timișoara, iar blondina a refiuzat fără a se gândi de două înainte.

În urma declarațiilor pe care Ramona Olaru le-a făcut, urmăritoriii ei au ajuns la concluzia că acesta ar fi motivul pentru care au fost separați o vreme, dar din nou niciunul dintre ei nu a confirmat zvonurile.

„Insistă să ne mutăm la Timișoara și am zis că niciodată în viața asta. E frumos, dar dacă am venit și m-am stabilit la București. I-am zis: «Nu vii cu o idee să mă mut și cu mama ta?» Cum ar fi? Eu sunt împotriva acestei chestiuni să ne mutăm cu părinții lui sau ai mei. Să spună, ei știu că eu sunt foarte sinceră”, a spus Ramona Olaru, la Antena 1.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Martie 2022 - 12 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.