Dana Budeanu a făcut-o praf pe Beatrice Mahler, după ce medicul a făcut o serie de afirmații despre care nu a lăsat-o inima să nu comenteze pe internet. Uite de la ce a pornit totul.

Dana Budeanu, scoasă din sărite de afirmațiile medicului

Beatrice Mahler a vorbit, în urmă cu puțin timp, despre problema normei de hrană pentru pacienții din spitalele publice din România. Statul român oferă 11 lei pe zi pentru hrana pacienților, care ar trebui să includă cele trei mese, deși toate alimentele s-au scumpit în ultima vreme. Medicul a atras atenția că pentru vindecare, un pacient are nevoie și de o alimentație corectă și că meniurile din spitale sunt sărace, iar pacienții nu au posibiltatea de a alege ceea ce își doresc să consume.

„Nici măcar nu visăm la ceea ce ar trebui să fie normalul, adică pacientul să își aleagă meniul dintr-o varietate de preparate. În România, în spitalul public, pacientul nu are din ce să aleagă, meniul este simplu (11 lei / 3 mese), repetitiv, sărac în vitamine, iar desertul este un răsfăț de care are parte uneori, foarte rar, pacientul cu tuberculoză.

Mâncare din spital, rămâne un subiect veșnic de actualitate, pentru că fără o alimentație corespunzătoare pacientul nu se poate face bine. (…) Alimentele se scumpesc de la o săptămână la alta, de la pâine, la legume, la carne…cred că fiecare am constant că suma pe care o necesită achiziția de alimente în familie a crescut pentru aceeași cantitate.”, a notat Beatrice Mahler, pe Facebook.

După ce a urmărit declarațiile cunoscutului medic, Dana Budeanu a publicat o serie de imagini din Spitalul de Pneumoftiziologie din Sibiu, pentru a arăta că meniul este unul diversificat și că oamenii de acolo fac tot posibilul pentru ca pacienții lor să fie bine hrăniți, în ciuda faptului că nu primesc ajutor.

„Doamna Mahlăr? Ia uitați la Spitalul TBC Sibiu??? Se străduiesc și pot și vor și n-au bugetele de la Nasta! Cum facem? Sunați la ei, poate vă ajută! Nu?”, a scris Dana Budeanu pe pagina sa de Facebook.

Citeste si:
Fiicele Danei Budeanu au împlinit 18 ani. Mama lor le-a transmis un...
Fiicele Danei Budeanu au...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Aprilie 2022 - 02 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.