Mircea Badea a avut ceva de comentat în cadrul emisiunii pe care o prezintă, "În gura presei", despre postările pe care le-a făcut Dana Budeanu în ultima vreme, în ceea ce privește pandemia de coronavirus. Moderatorul nu mai înțelege nimic, deoarece îndrăgita creatoare de modă se contrazice în declarații.

Până nu demult, Dana Budeanu era împotriva vaccinului, afirma că nu există COVID-19, virus pe care l-a numit „boala lu' Calache” și îi sfătuia pe cei care o urmăresc să nu se vaccineze, pentru că nu au niciun beneficiu. Mai mult de atât, a ieșit de foarte multe ori în public și a spus că tot ceea ce se întâmplă acum este o mascaradă, din cauza unei răceli.

Mircea Badea nu mai înțelege nimic

Oamenii nu mai înțeleg nimic din postările sale recente, iar printre persoanele respective se numără ți Mircea Badea, cel care a abordat acest subiect în cadrul emisiunii sale. Nu i se pare normal faptul că afirma că virusului nu există, că spitalele erau goale, de parcă totul este o minciună, iar acum susține că sunt oameni tineri la ATI și că ar trebui să se rezolve aceste lucruri. Gurile rele, dintre cei care o urmăresc pe Dana Budeanu pe social media, speculează că ea ar fi fost infectată cu COVID-19 și, cel mai probabil, acela a fost momentul în care și-a schimbat opinia.

“M-am uitat la Dana Budeanu să mai înțeleg și eu una alta, dar am văzut ceva ce nu am înțeles. Nu mai înțeleg. Inițial parcă virusul nu exista, apoi era o mascaradă, apoi spitalele erau goale, parcă totul era o minciună. Așa îmi aduc aminte din comunicările anterioare ale Danei Budeanu. Și acum ne spune că sunt oameni tineri la ATI. Păi cum așa? De ce au ajuns la ATI? Spitalele nu mai sunt goale? Dar ce s-a schimbat între timp?! Acum Dana Budeanu nu ne mai spune că-s spitalele goale, ci că-s oameni tineri la ATI. Acum ne zice că au nevoie de Tocilizumab. M-am uitat să văd ce este Tocilizumab. Și am găsit că este făcut Roche, adică de Big Pharma. Păi parcă Big Pharma era rea. Acum e bună? Nu mai înțeleg nimic”, a mai declarat Mircea Badea, în cadrul emisiunii În Gura Presei.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Octombrie 2021 - 11 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.