Andreea Tonciu a dat un nou interviu despre întreaga sa experiență de la Survivor România și iată ce a răspuns când a fost întrebată dacă ar mai repeta sau nu experiența!

Andreea Tonciu, despre zilele petrecute în Dominicană

Andreea Tonciu a fost una dintre cele mai controversate concurente de la Survivor România. Având în vedere felul ei de a fi și modul în care s-a comportat în alte emisiuni TV, multă lume se aștepta ca aceasta să fie sarele și piperul în cadrul show-ului și chiar așa a fost, dar nu pentru mult timp. Vedeta nu a apucat să se bucure de experiență decât câteva săptămâni, pentru că Faimoșii au propus-o pentru eliminare, iar internauții nu au susținut-o.

Recent, frumoasa vedetă a oferit și un interviu în care a vorbit pe larg despre întreaga sa experiență și a recunoscut faptul că nu ar mai participa niciodată la Survivor și nici la vreun concurs asemănător, pentru că nu îi este potrivit. Ceea ce nu foarte mulți au știut este faptul că oboseala în cazul Andreei Tonciu a început să se resimtă încă din a cincea zi de concurs. Îi era dor și de familie, iar acest lucru a accentuat și mai tare stările prin care era nevoită să treacă.

”N-aș mai repeta niciodată această experiență pentru că este foarte grea pentru mine, crede-mă. Nu mă așteptăm să fie atât de grea. N-am crezut în viața mea că va fi atât de greu. M-am dus, încercarea moarte n-are. Am zis hai să încerc să văd cum e. Dar nu înțelegi că din a 5 a zi am zis gata, nu mai pot… M-am setat, am intrat în lumea mea, nu mai eram eu”, a spus Andreea Tonciu, pentru click.ro.

Se pare că bruneta păstrează legătura cu foștii ei colegi, dar cel mai bine se înțelege cu Otilia Bilionera care i-a fost prietenă și în timpul competiției.

”Cu toată lumea. Chiar dacă am avut mici conflicte pe acolo, sunt o femeie care iert, întotdeauna și trebuie să tratez oamenii ca atare. Dar cel mai mult m-am atașat de Otilila, și voi rămâne foarte bună prietenă cu ea pînă când mortea ne va despărți”, a mai povestit fosta Faimoasă.

Citeste si:
Bianca Patrichi a dat cărțile pe față. De cine s-a temut la...
Bianca Patrichi a dat cărțile...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Aprilie 2022 - 03 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.