Andreea Tonciu le-a mărturisit fanilor ei de pe Instagram despre problemele cu care se confruntă, după ce a fost eliminată de la „Survivor România”. Ca de fiecare dată, bruneta a încercat să taie răul de la rădăcină, așa că s-a apucat de treabă, iar problemele sale sunt deja pe jumătate rezolvate.

Andreea Tonciu a luat imediat atitudine

Fosta asistentă TV a acceptat provocarea de a participa la Survivor România, deși era conștientă de faptul că nu îi va fi deloc ușor, mai ales când venea vorba despre dorul de casă care înainte de toate i-a pus capac. Vedeta nici nu se aștepta să plece atât de devreme din concurs, dar se pare că telespectatorii nu au avut-o la suflet atât de tare pe cât spera ea și astfel nici nu i-au acordat voturile de care avea nevoie pentru a continua lupta alături de echipa sa.

Imediat după revenirea în țară, Andreea Tonciu a fost invitată în mai multe platouri de televiziune unde a vorbit despre foștii ei colegi, dar mai ales despre cei cu care s-a certat și pe care nu i-a suportat deloc, printre aceștia aflându-se și Emil Rengle.

Ei bine, recent, bruneta și-a deschis inima în fața fanilor și le-a vorbit despre problemele cu care se confruntă de când a revenit în țară. Fosta concurentă de la Survivor România s-a îngrășat cu câteva kilograme, dar nu a lăsat lucrurile așa, ci a început deja să urmeze anumite tratamente, pentru că trebuie să arate perfect mai ales că se apropie vara.

„După ce am participat la acel show TV, am pus câteva kilograme în plus. Eu nu mă pot vedea așa, așa că am început deja tratamentul. Vara se apropie și vreau să arat din ce în ce mai bine. Eu când mă îngraș, pun doar la burtă. Cu aparatul ăsta scap de grăsime și de celulită și o să am un corp perfect la vară. De abia aștept să scap de această grăsime și celulită de pe burtă”, a povestit Andreea Tonciu, pe contul ei oficial de Instagram.

Citeste si:
Pavel Bartoș a fost operat de urgență. Cu ce probleme de sănătate...
Pavel Bartoș a fost operat de...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Martie 2022 - 12 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.