Dorian Popa a încălcat legea, iar mai apoi a rămas fără permis de conducere. Într-un interviu pe care vloggerul l-a oferit recent a povestit cum anume a ajuns în această situație, dar și care este partea bună a lucrurilor.

Dorian Popa a rămas fără permis de conducere

Următoarele 90 de zile din viața lui Dorian Popa vor fi unele cu totul și cu totul neobișnuite pentru artist. Acesta a rămas fără permis de conducere și nu s-a ascuns de fanii lui în niciun fel, ba chiar aceștia au fost primii care au aflat ceea ce i s-a întâmplat. Vloggerul a oferit și un interviu în care a mărturisit faptul că își permită pedeapsa, având în vedere că a încălcat legea.

Ei bine, Dorian Popa a depășit viteza legală și s-a ales cu o sancțiune pe care îi va fi greu să o îndure, mai ales că petrecea multe ore la volanul mașinii și va trebui să se obișnuiască în rolul de pieton. Cea mai mare bucurie pe care o are este legată de faptul că deși a depășit limita legală de viteză a reușit să se înscrie la prima sancțiune de suspendare, pentru că în caz contrar ar fi putut primi 120 de zile și fără drept de dovadă. Lucrul acesta ar fi putut să complice situația.

Cel mai probabil, așa cum o face de fiecare dată, Dorian Popa va filma vloguri în fiecare zi prin intermediul cărora își va ține fanii la curent cu felul în care se descurcă fără permis.

„Cred că m-am încălțat cu adidașii ăia mai grei în ziua aia și au apăsat mai tare pe accelerație fără voința mea. Am mers cu viteză un pic mai mare decât trebuia. M-am bucurat că, deși am depășit limita legală de viteză, m-am înscris abia la prima sancțiune de suspendare, întrucât mai există un alt grad de sancțiune adus de legislația nouă, care presupune suspendarea pe 120 de zile și fără drept de dovadă. Deci ar fi trebuit să urc mașina pe platformă de la Timișoara, ar fi fost mai complicat. Nu am avut nici cea mai mare viteză din lume, dar am încălcat legea, motiv pentru care merit să fiu pedepsit”, a declarat Dorian Popa, la Antena Stars.

Citeste si:
Programare la examenul auto în 2023. În cât timp poți susține proba...
Programare la examenul auto...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 31 Martie 2022 - 11 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.