Dorian Popa este pregătit în cazul în care ar începe un război în țara noastră și nu are de gând să fugă din calea armelor, ci să lupte pentru țară. Situația din Ucraina i-a speriat pe cei mai mulți dintre românii noștri, iar unii dintre ei își iau măsuri de precauție. O parte dintre aceștia au stat la cozi imense la pașapoarte, alții și-au schimbat banii în euro sau dolari, în timp ce au mai fost și oameni care și-au făcut deja bagajele.

Dorian Popa, despre un posibil război

Deși sunt mulți bărbați care ar da bir cu fugiți și care nu ar avea curajul să pună mâna pe o armă și să lupte pentru apărarea țării, Dorian Popa este hotărât să rămână acasă. După părerea artistului, fuga a fost mereu pentru lași și va fi în continuare, iar el nu este un laș. Speră totuși că nu vom ajunge în aceeași situație precum ucraineni, pentru că astfel ar începe al Treilea Război Mondial.

Nu mai este niciun secret pentru nimeni faptul că țara noastră face parte din NATO și în cazul în care vom fi atacați, toate țările care fac parte din alianță sunt obligate să intervină. Oricum s-ar întâmpla lucrurile, Dorian Popa își dorește să lupte și nu vrea să moară pe pământ străin, ci mai degrabă în țara sa apărând-o.

Atitudinea lui plină de curaj a fost lăudată de mulți dintre admiratorii lui, care îl urmăresc la orice pas și pe care i-a inspirat în nenumărate cazuri. Așadar, pentru cei care erau curioși unde și cum va fugi Dorian Popa din țară în caz de război, el a dat aceste explicații.

"Da, mă bag, nu fug. Din punctul meu de vedere, fuga e pentru lași. A fost dintotdeuna pentru lași. Nu fug! Dacă Doamne ferește s-ar întâmpla ca România să intre în această situație, cu siguranță războiul ar deveni mondial, pentru că nu este un secret faptul că noi suntem o țară NATO și dacă războiul s-ar îndrepta spre una din țările membre NATO, atunci întregul NATO ar fi implicat și întrebarea ar fi "Păi de ce să fug, să mor pe alt pământ?" Adică nu mai bine, dacă Doamne ferește ăsta îmi este sfârșitul măcar rămân acasă, apărându-mi munca de-o viață? Că este o muncă de o viață în pământul meu.", a declarat Dorian Popa, pentru wowbiz.ro.

Citeste si:
Șeful Statului Major al Apărării, despre introducerea serviciului...
Șeful Statului Major al...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Martie 2022 - 10 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.