Olena Zelenska, soţia preşedintelui Ucrainei, a transmis un mesaj dureros pe rețelele sociale în contextul războiului pe care Rusia l-a început în Ucraina în urmă cu douăsprezece zile. Prima Doamnă a Ucrainei a vorbit despre copiii pe care soldații ruși i-au ucis fără milă.

Olena Zelenska: „Peste 38 de copii au murit în Ucraina”

Prima Doamnă a Ucrainei a dorit să tragă un semnal de alarmă postând, de asemenea, niște imagini emoționante cu câțiva dintre copiii ucraineni care au fost uciși de ruși în război. Olena Zelenska a precizat că agresorii îi ucid conștient și cu cinism, că au murit 38 până la momentul actual, iar numărul lor poate crește. În plus, ea este de părere că aceste fotografii ar trebui să ajungă la oamenii care spun că armata rusă nu atacă civili.


„Ocupanții ucid copii ucraineni. O fac conștient și cu cinism. Peste 38 de copii au murit în Ucraina. Şi acest număr poate creşte în timp ce eu vă vorbesc! Când Federaţia Rusă spune invadatorii nu îi atacă pe civili, arătaţi-le aceste fotografii! Arătaţi-le chipurile acestor copii care nu au avut şansa să crească”, a scris soția lui Volodimir Zelenski pe rețelele sociale.


Olena Zelenska a cerut presei internaționale să preia imaginile, să discute despre acest subiect, pentru că este vorba despre niște copii care nu au avut șansa să crească și să se bucure de viața lor, așa cum ar fi meritat. În plus, ea a precizat că mamele soldaților ruși trebuie să vadă ce fac fii lor în țara vecină, pe care au mers să o distrugă și să o cucerească.

„Câți copii mai trebuie să moară pentru ca trupele ruse să nu mai tragă și să fie de acord cu coridoarele umanitare? Cât de mult sânge mai trebuie vărsat și câți oameni trebuie să mai moară de foame pentru ca trupele ruse să nu mai distrugă vehicule pașnice și să efectueze misiuni umanitare?”, a mai precizat Olena Zelenska, pe social media.

Citeste si:
Președintele Iohannis, despre majorarea pensiilor cu 11%: „Trebuie...
Președintele Iohannis, despre...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Martie 2022 - 10 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.