Mihai Zmărăndescu nu are o relație prea bună cu tatăl lui și a vorbit în repetate rânduri despre acest aspect dureros din viața sa, iar recent a făcut o serie de acuzații dure la adresa fostului concurent de la Survivor România.

Sportivul are datorii la fiul lui

Cătălin Zmărăndescu și fiul lui nu s-au înțeles bine niciodată, dar cu toate acestea tânărului nu a ezitat să îi întindă o mână de ajutor ori de câte ori a fost nevoie. Astfel, în urmă cu mai mult timp, Mihai Zmărăndescu i-ar fi împrumutat sportivului o sumă de bani destul de mare pe care o vrea înapoi, având în vedere că s-a întors din Republica Dominicană cu o sumă de bani generoasă.

Fiul fostului Faimos nu s-a temut să spună lumii întregi că părintele lui îi datorează nici mai mult, nici mai puțin de 1500 de euro pe care vrea să îi recupereze cât mai repede cu putință, dar este conștient că acest lucru nu se va întâmpla, pentru că el nici măcar nu recunoaște că are datorii la fiul lui sau cel puțin așa a declarat recent Mihai.

”Nu o să mai văd niciodată ce are el să îmi dea și are să îmi dea sume serioase. Sunt două feluri de datorii. Datorii făcute de Cătălin, direct, la mine, când i-am dat bani în mână și datorii pe care le are, dar pe care nu recunoaște că le are. Banii pe care i i-am dat în mână sunt 1.500 de euro. Bani pe care i-am dat eu, lui. Apoi, în 10 meciuri cu el am câștigat, în medie, cam 800 de lire (circa 1000 de euro, n.red.) pe fiecare luptă. În primul meci fără el, în 2018, am făcut 3000 de euro. Înțelegeți? Acum, că el nu mi-a dat ce trebuia… E foarte ciudată diferența de bani, cred eu”, a declarat acum ceva vreme fiului fostului concurent de la Survivor, pentru fanatik.ro.

În urmă cu ceva timp, l-ar fi ajutat pe tatăl lui ori de câte ori ar fi avut nevoie, dar având în vedere toate cele petrecute pe parcurs s-a răzgândit. Cel mai tare l-a deranjat faptul că fostul concurent al emisiunii de la Pro TV a încercat să întoarcă toată situația în favoarea lui.

Citeste si:
Dorian Popa a cheltuit 4 milioane de euro în ultimii cinci ani:...
Dorian Popa a cheltuit 4...

„Acum s-a întors cu niște bani de la Survivor România. Poate își va plăti datoriile pe care le are față de mine. Alea pe care le are faptic, de la banii pe care i i-am dat eu în mână, nu și celelalte, că sigur se face că nu înțelege despre ce e vorba.

Spuneam, în urmă cu ceva vreme, că l-aș ajuta dacă ar fi avut nevoie. M-am răzgândit. Nu aș mai face nimic pentru el. Ce, el a făcut ceva pentru mine? (…) Dacă ar veni la mine, la podcast, așa cum voiam înainte, îl și văd cum va încerca să răsucească totul în favoarea lui. Că se pricepe să facă asta…”, a spus tânărul, pentru sursa citată.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Martie 2022 - 02 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.