Cătălin Zmărăndescu și Cristi Mitrea au purtat o discuție aprinsă, în cadrul emisiunii pe care o moderează Cătălin Măruță, la doar câteva zile de la revenirea în țară a fostului Faimos.

De la ce a pornit discuția

Eliminarea lui Cătălin Zmărăndescu de la Survivor România a fost o surpriză pentru toată lumea. Nimeni nu ar fi pariat pe faptul că el va fi cel care va primi cele mai puține voturi din partea celor de acasă. De fiecare dată până acum, telespectatorii i-au taxat dur pe cei care au avut un comportament nepotrivit față de colegii lor și așa s-a întâmplat și în cazul sportivului. Cu doar o săptămână înainte de eliminarea lui de la Survivor, își schimbase total atitudinea față de Faimoși, fapt care nu a fost deloc în avantajul lui.

Recent, fostul Faimos a revenit în țară și a fost invitat în cadrul emisiunii de la Pro TV, „La Măruță”, unde s-au încins spiritele între el și Cristian Mitrea, în urma unor afirmații dure pe care le-a făcut Zmărăndescu și care nu au fost deloc pe placul invitatului.

Probabil la un moment dat am zis să nu mai arunce ca niște fetițe. Nici nu am zis-o la modul rău sau să supăr pe cineva. Singurul care a sărit în sus a fost Marian. În momentul a zis că îl jignesc m-a luat capul, i-am zis: ‘Bă, cum te jignesc? nu te-am înjurat nici de mamă, nici de tată’. A încercat să creeze o tensiune.”, a afirmat Cătălin Zmărăndescu. la Pro TV.

Înainte de a pleca, el a avut o discuție în contradictoriu cu Marian Drăgulescu, despre care a făcut o serie de afirmații și la Pro TV, moment în care Cristi Mitrea a simțit nevoia să sară în apărarea fostului gimnast.

„I-am promis lui CRBL când a plecat, i-am zis că o să tragem pentru imunitate. Când te bați pe imunitate și vezi că intră pe traseu și nu se focusează să aducă puncte. Probabil la un moment dat am zis să nu mai arunce ca niște fetițe. Nici nu am zis-o la modul rău sau să supăr pe cineva.

Citeste si:
Zanni l-a desființat pe Cristi Mitrea în direct: „Este o părere...
Zanni l-a desființat pe...

Singurul care a sărit în sus a fost Marian. În momentul a zis că îl jignesc m-a luat capul, i-am zis: ‘Bă, cum te jignesc? nu te-am înjurat nici de mamă, nici de tată’. A încercat să creeze o tensiune.”, a mai zis fostul Faimos.

„Nu se aștepta nimeni să ajungi să înjuri ca să fie considerată o jignire, consideri tonul ca pe o jignire, nu trebuie să ajungi la înjurături.”, i-a zis mai apoi Cristi Mitrea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Martie 2022 - 12 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.