Elena Chiriac a făcut o serie de dezvăluiri total neașteptate despre Cătălin Zmărăndescu, după plecarea acestuia din concurs. Nimeni nu a observat acest detaliu, în ziua plecării sale din concurs.

Elena Chiriac, dezvăluiri neașteptate despre Zmărăndescu

Elena Chiriac a avut o vreme în care s-a apropiat destul de mult de Cătălin Zmărăndescu pe care, cel mai probabil, îl vedea ca pe un tată. Aceștia se înțelegeau de minune, vorbeau zi de zi, până într-o zi când nici măcar nu se mai salutau și nimeni nu a înțeles exact de ce. În ziua eliminării sale, sportivul a refuzat să o îmbrățișeze pe fosta lui colegă de echipă, iar acest lucru a deranjat-o.

Luptătoarea de taekwondo a avut un șoc, la fel ca toți ceilalți colegi de-ai săi, în momentul în care a auzit numele lui Cătălin Zmărăndescu, dar cel mai tare a uimit-o modul în care acesta a ales să plece din concurs.

Ei bine, în clipa în care și-a luat la revedere de la Faimoși, sportivul i-a spus lui CRBL să fie atent la „șerpișorii mici din echipă”, Elena Chiriac fiind mai mult ca sigură de faptul că se referea la ea, având în vedere schimbarea de comportament pe care a avut-o în ceea ce o privește, în ultimele zile petrecute pe insula Faimoșilor. Ea nu s-a putut abține să nu scoată în evidență aceste aspecte, când a avut ocazia.

„A spus că regretă că a avut prea repede încredere în niște persoane. Se referea la mine. Nici măcar nu m-a strâns în brațe. I-a zis lui CRBL: ai grijă la șerpișorii mici. Am vrut să mă duc să vorbesc cu el la un moment dat.El vedea că sunt cum sunt și se purta cu mine ca și cum eram dușmani. Nu știu ce concluzii a tras el…”, a povestit Elena Chiriac, la Survivor.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Martie 2022 - 11 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.