Luiza Zmărăndescu, partenera de viață a lui Cătălin Zmărăndescu, a postat primul ei mesaj pe rețelele sociale, după eliminarea sportivului din cadrul competiției Survivor România. Ea l-a susținut în tot acest timp, deși i-a fost extrem de greu să îl știe departe de casă.

Luiza Zmărăndescu, mesaj după eliminarea soțului ei de la Survivor

Comportamentul lui Cătălin Zmărăndescu din ultima perioadă, din cadrul competiției Survivor România, nu a fost deloc unul pe placul celor de acasă. Astfel că, odată propus pentru eliminare, el nu s-a bucurat de susținerea lor, ajungând astfel să fie eliminat. Nimănui nu i-a venit să creadă că sportivul a fost pus într-o asemenea situație, dar el a încercat să privească partea bună și anume că își va revedea familia.

La câteva zile de la eliminare, Luiza Zmărăndescu a făcut și ea o postare legată de plecarea partenerului ei de viață de la Survivor România, arătând lumii întregi că deși îi pare rău că sportivul nu și-a putut duce visul mai departe, se bucură pentru faptul că îl va putea strânge din nou în brațe.


Din punctul ei de vedere, fostul Faimos a fost și va rămâne un adevărat Survivor, indiferent de ceea ce s-a petrecut, iar asta este tot ceea ce contează. Mai mult de atât, femeia i-a făcut și o declarație de dragoste.

„Fericită că te voi avea acasă! Pentru mine ai fost și vei rămâne un adevărat Survivor. A fost o experiență destul de grea de pe urma căreia am cules multe lecții. Te iubesc infinit, sufletul meu!”, a scris Luiza Zmărăndescu, pe social media.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Martie 2022 - 12 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.