Roxana Nemeș s-a bucurat din plin de experiența Survivor România anul trecut, dar a avut și o serie de probleme de sănătate în urma participării la acest concurs, care i-au dat mari bătăi de cap pentru multă vreme. Vedeta a dat recent un interviu în care a discutat despre aceste lucruri, dar și despre cum era să fie operată în timp ce se afla în Dominicană. 

 

Artista a vorbit despre problemele sale de sănătate

Fosta Faimoasă a avut probleme serioase cu bila, în timp ce se afla în Republica Dominicană, acesta fiind și motivul eliminării sale din concurs de la vremea aceea. Un lucru pe care nu foarte mulți îl știau, pentru că nu a mai vorbit până acum despre acest aspect, este faptul că medicii au crezut că starea ei este atât de gravă, încât au vrut să o opereze în Republica Dominicană.

„Eu am avut o problemă la bilă când am ieșit din Survivor. Au vrut să mă opereze în Dominicană la spital, dar, până la urmă, s-a dovedit a fi de la stres. Mi-am revenit cumva la normal, la viața de zi cu zi, și la confortul meu. A fost o problemă gravă pe bază de stres. Din cauza asta am ieșit după trei luni.”, a declarat Roxana Nemeș, pentru click.ro.

Până la urmă, frumoasa vedetă nu a avut nevoie de o intervenție chirurgicală, pentru că s-a dovedit că toate acele probleme erau cauzate de stres. Odată ajunsă acasă, Roxana Nemeș și-a făcut tot felul de analize și a sperat că va fi totul bine și a fost, dar nu a vorbit prea des despre toate acele probleme, cel mai probabil pentru că fanii obișnuiesc să o vadă mereu cu zâmbetul pe buze și a preferat să iasă în fața lor în felul acesta.

Problemele cu bila nu sunt singurele pe care le-a avut Roxana Nemeș. Din cauza faptului că aproximativ trei luni a consumat mult cocos, a avut probleme mari și cu dantura.

„Am fost la medic și mi-a făcut planul danturii pe calculator, cu o tehnologie nouă, unică la noi. Au constat că am probleme mari din cauza mâncării de la Survivor. Acolo am mâncat foarte mult cocos și mi-am stricat dinții. Am foarte multe probleme de atunci.

Citeste si:
Pavel Bartoș a fost operat de urgență. Cu ce probleme de sănătate...
Pavel Bartoș a fost operat de...

Mie mi-era frică mare de dentist. Acum merg cu drag. Domnul doctor are răbdare cu mine, plus că nu mai simt nici dureri prin procedurile pe care mi le face. La ediția de acum nu prea m-am uitat, sinceră să fiu. M-am uitat la primele episoade, pentru că mi-era dor de atmosferă, de junglă. Dar nu am prieteni acolo, îi cunosc pe majoritatea, dar nu suntem apropiați. Nu am favoriți!”, a mai zis vedeta.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Martie 2022 - 02 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.