Speak vorbeste foarte rar despre fosta lui parteneră de viață, Adelina Pestrițu. Acesta evită de fiecare dată să răspundă întrebărilor legate de cea alături de care a stat mai bine de doi ani și pe care a iubit-o cu adevărat. Ei bine, recent, el a făcut o serie de mărturisiri și a spus clar care este motivul pentru care s-a despărțit de ea.

Speak, momentul adevărului

Speak are acum o relație în care este fericit cu adevărat. Ștefania îl face să se simtă cel mai norocos bărbat din lume și chiar a cerut-o în căsătorie pe vremea când erau concurenți la Asia Express, dar acesta nu mai este un secret pentru nimeni. Încă de pe atunci, admiratorii celor doi îndrăgostiți așteaptă să îi vadă mergând împreună în fața altarului.

Înainte de o întâlni pe actuala lui parteneră de viață, Speak a fost împreună cu Adelina Pestrițu. Cei doi păreau că se înțeleg de minune, până într-o zi când bruneta a făcut anunțul separării în mediul online, fără a da niciun fel de explicații despre cele petrecute.

„Am avut o perioadă în care am încercat să schimb un om. Mi-am dat seama că nu poți. Am încercat să evoluăm împreună și nu s-a putut. Cum te raportezi la oameni, cum te raportezi la viață, principiul fundamental de interacțiune, n-ai cum să le schimbi. Nu poți. O singură dată am încercat să fiu altcineva. La început, când eram cu fata asta, în interviuri vorbeam fără accent, pentru că eu văzusem la televizor că nimeni nu vorbea cu accent”, a declarat artistul, în cadrul podcast-ului moderat de Mihai Morar.

Artistul a ținut să precizeze că el și Adelina Pestrițu nu mai erau pe aceeași lungime de undă și că oricât ar fi încercat el să facă anumite schimbări, și-a dat seama că oamenii nu se schimbă atât de ușor. În plus, cântărețul a spus și ce impact a avut asupra lui terminarea acestui capitol din viața sa.

„Deși nu s-a terminat cum trebuie între noi, mie mi-a adus cel mai mare plus din ultima perioadă pe parte de inteligență emoțională. Acum știu exact că nu ai cum să schimbi un om, că dragoste cu forța nu se poate, că nimeni nu-i perfect și multe alte chestii.Judec altfel lucrurile. M-a ajutat foarte mult, mult de tot. Căzăturile astea sunt bune pentru artiști, pentru că ai nevoie de niște trăiri. Căderile, eșecurile, sunt cheia succesului”, a mai spus Speak, în același podcast.

Citeste si:
Jador a ajuns la spital în prima zi de Paște. Cine l-a însoțit și...
Jador a ajuns la spital în...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Martie 2022 - 09 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.