Ceea ce la început părea doar o joacă pentru Speak și pentru frumoasa lui iubită, Ștefania, s-a transformat într-un reality-show în toată regula de care sunt foarte mulțumiți și de care sunt nerăbdători să se bucure și cei de acasă.

Începe „Aventura, strigați Ura!”

Foștii concurenți de la Asia Express au dat din nou lovitura, dar nu la Antena 1, ci la Pro TV. Aceștia vor avea propriul lor reality-show pe platforma VOYO, pe care cei care au abonament îl pot urmări. Cei doi îndrăgostiți nu se așteptau ca rezultatul final să fie cel la care s-a ajuns, dar sunt extrem de fericiți că s-au strâns atât de multe episoade.

Show-ul este intitulat „Aventura, strigați Ura!” și cuprinde și ultimele lor zile de vacanțe, inclusiv perioada în care au stat în izolare, după ce s-au infectat cu COVID-19. Speak a fost primul care le-a dat vestea fanilor de pe rețelele sociale.

„Începem săptămâna cu un anunț mult așteptat! Ne găsiți pe VOYO! Proiectul nostru de suflet. Sperăm să vă placă”, a scris Speak pe Instagram.

Ștefania este și ea încântată de tot ceea ce i se întâmplă și nu se aștepta nici ea ca proiectul să le iasă atât de bine. Vedeta a mărturisit că ea și partenerul ei de viață s-au amuzat copios atât în timpul filmărilor, cât și la montaj și este ferm convinsă că și cei de acasă vor râde și se vor distra alături de ei.

„A pornit dintr-o joacă. Nu ne-am așteptat să facem atât de multe episoade. Nu ne-am așteptat să trecem prin atât de multe peripeții.

Am râs foarte mult împreună cu Ștefan, atât la filmări, cât și la montaj. Sunt sigură că și oamenii care se vor uita la episoade se vor distra copios. Vor afla lucruri noi. E un proiect pornit din pura dorință de a stoca amintirile. Suntem extrem de nerăbdători să vedeți primul episod”, a declarat Ștefania, pentru Pro TV.

Citeste si:
Cântece pentru copii la joacă
Cântece pentru copii la joacă

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Februarie 2022 - 04 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.