Speak și Ștefania au simțit nevoia de o vacanță, la începutul acestui an, dar au avut parte de dezamăgiri la tot pasul. Aceștia nu s-au bucurat deloc de zilele petrecute în Vietnam alături de prietenii lor și le-au povestit fanilor din mediul online despre situațiile complicate cu care s-au confruntat.

Speak și Ștefania, vacanță de coșmar

Dacă finalul anului nu a fost unul prea bun pentru Speak, din cauza problemelor de sănătate cu care s-a confruntat, acesta și-a dorit ca începutul lui 2023 să fie unul memorabil. Artistul a decis să plece într-o vacanță de vis alături de partenera sa de viață, Ștefania, dar și alături de prietenii lor, Smiley, Gina Pistol, Antonia și Alex Velea. Aceștia au postat chiar și o imagine împreună în mediul online, care a adunat mii de aprecieri în câteva minute, fanii fiind bucuroși să îi vadă în această formulă.

Ei bine, ceea ce trebuie să fie una dintre cele mai frumoase vacanțe din viața lor s-a transformat ușor, ușor într-un coșmar. Cei doi îndrăgostiți nu au fost deloc încântați de Vietnam, iar cântărețul nu s-a putut abține să nu le povestească și fanilor din mediul online în ce s-a transformat vacanța lor și chiar a postat niște imagini, pentru a demonstra că nu sunt doar cuvinte, ci este atât de grav pe cât le-a zis.

Un lucru care pe acesta l-a scos serios din sărite a fost legat de faptul că în Vietnam nu sunt semafoare, că oamenii trec pe străzi pe unde apucă și că sunt anumite locuri în care, pur și simplu, nu se poate traversa. I s-a părut ireal, dar nici nu a dorit ca acest lucru să le strice de tot buna lor dispoziție, așa că s-au bucurat de alte lucruri care li s-au întâmplat. Până la urmă, și-au făcut și amintiri frumoase despre care vor putea povesti mai târziu.

„Ia, uite-l pe băiatul acesta. Nu, deci nu se poate trece strada, n-ai cum, e imposibil, nu se întâmplă nimic, nu e niciun semafor. Am ieșit și noi în oraș, treceți voi strada, că noi nu prea avem cum. Ia, fiți atenți, n-ai cum să treci strada. Și nu e niciun semn de circulație”, a zis Speak, pe Instagram.

Citeste si:
George Tănase și Ionuț Rusu, în stare de șoc la America Express....
George Tănase și Ionuț Rusu,...


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Ianuarie 2023 - 03 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.