Adda nu trece prin cea mai frumoasă perioadă, deși a lansat un album de care ar fi trebuit să se bucure. Artista suferă de o boală grea, pentru care trebuie să urmeze un tratament de câteva luni bune și care i-a dat viața peste cap în totalitate.

Adda, în lacrimi pe Instagram

Partenera de viață a lui Cătălin Rizea a ținut legătura cu fanii ei încă din prima zi în care a primit diagnosticul corect, după ce s-a tratat pentru o altă boală luni la rând și le-a spus acestora cum se simte, câte pastile este nevoită să ia pe zi, care a fost reacția mamei sale în momentul în care a aflat de afecțiunea fiicei sale, dar și ce face pentru a se simți mai bine, când simte că a ajuns la capătul puterilor.

Artista a trecut prin toate stările în ultima lună și mai are alte câteva de suportat, până când lucrurile vor reveni cât de cât la normal. Deși îi este extrem de greu, Adda a mărturisit că se simte mai bine și că este puternică. Este convinsă că va depăși cu bine și aceste momente grele pe care le traversează, pentru că mai presus de toate are parte de sprijin din partea celor mai importante persoane din viața ei, printre care se află și mama ei.

”O lună și ceva de când îmi asortez pijamalele cu șosetele. Am trecut prin toate stările. Mental vorbind. Fizic, emoțional. Iau 26 de pastile pe zi și a început să devină o normalitate și nu o corvoadă. Urmează încă 4 luni de înghițit pastile și apoi 18 luni de injecții. 80 la număr. Mă simt puternică. Mă simt mai bine. În curând o să revin. Cu totul. Cu cea mai bună versiune a mea. Când am fost să cânt la #weareone, m-am simțit ca un copil care a primit o jucarie nouă. Am fost cea mai fericită. Cred că s-a și văzut. Refuz să mă gândesc la Gogutz. Refuz să mă simt cuvântul ăla care începe cu b și se termină cu olnavă. Sunt vie! Și atâta timp cât am darul ăsta, o să trăiesc! Cu totul! Cu toate! Am primit asta de la mama și de fiecare dată când am nevoie, recitesc: “Cât timp trăiești, simte-te viu! Dacă ți-e dor de ce făceai, fă-o din nou! Nu te pierde printre fotografii îngălbenite de timp. Mergi mai departe atunci când toți se așteaptă să renunți. Nu lăsa să se tocească tăria pe care o ai în tine. Fă astfel ca, în loc de milă, să impui respect. Când nu mai poți să alergi, ia-o la trap. Când nu poți nici asta, ia-o la pas. Cănd nu poți să mergi, ia bastonul. Însă nu te opri niciodată!” Madre Teresa de Calcutta”, a scris Adda pe social media.

Citeste si:
De ce boală suferă Nicoleta Nucă. A ținut totul ascuns până acum:...
De ce boală suferă Nicoleta...

Mai mult de atât, Adda a postat și o imagine pe rețelele sociale în care plângea și în dreptul căreia și-a anunțat admiratorii că tocmai a lansat albumul la care lucrează de luni bune și la care ține enorm.



Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Martie 2022 - 01 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.