Adda a primit un diagnostic greșit, s-a tratat pentru o boală pe care nu o avea și a suferit enorm din acest motiv. Medicii din România nu au fost capabili să îi spună cu ce anume se confruntă, dar artista nu vrea să acționeze în acest caz, ci are de gând să meargă mai departe și să se concentreze pe vindecarea bolii pe care o are de fapt și despre care le-a vorbit in urmă cu doar câteva ore.

Adda trece printr-o situație grea

Addei i-a fost extrem de greu să își deschidă inima în fața fanilor și să le vorbească acestora despre boala cu care se confruntă, mai ales că a suferit destul de tare la aflarea diagnosticului real. Cântăreața a povestit că se confruntă cu Borelioza şi Bartonella, fiind transmise de căpuşe şi ţânţari, ploşnite sau dacă te muşcă animale care au acea substanță în sânge.

Din nefericire, o perioadă lungă de timp a urmat un tratament greșit, iar acum urmează un an și jumătate de chin, în care va face mai multe tratamente și în care a decis să nu mai apară pe micile ecrane sau să se implice în tot felul de proiecte. Va ține, în schimb, legătura cu fanii ei pe rețelele sociale, în măsura în care acest lucru va fi posibil.

Adda a ținut, de asemenea, să le și mulțumească fanilor pentru toate mesajele și gândurile bune pe care le-a primit din partea lor, mai ales acum când are atât de multă nevoie de vorbe bune.

"Vă mulțumesc tuturor pentru mesaje, acum sunt mai bine. Am bocit o săptămână când am aflat ce se întâmplă în corpul meu, dar acum gândesc pozitiv.(...) Credeți-mă aș vrea să-i dau în cap cu ranga, cu toporul, cu bâte, cu șpray-uri, ca să dispară din corpul meu. Da, trebuie să îmi păstrez simțul umorului cu mine ca să nu o iau razna.(...) Cred cu tărie că această boală este vindecarea mea. Știu că este un paradox, dar așa o să îmi vindec traumele mele sufletești și ceea ce mă bântuia de mult timp.(...)", a zis Adda fanilor, pe social media.

Citeste si:
A trecut o săptămână de la moartea lui Nosfe. Shift și Ruby, mesaje...
A trecut o săptămână de la...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Februarie 2022 - 11 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.