Seara trecută a emisiunii Survivor România le-a lăsat un gust amar fanilor care au urmărit cu sufletul la gură momentul în care s-a ales Războinicul trimis în exil. Cei din fața micilor ecrane au avut un șoc, în momentul în care au realizat că este vorba tot despre Relu Pănescu, acesta ajungând pentru a treia oară deja pe insula exilului.

Fanii competiției, cuvinte dure la adresa Războinicilor

Jocul pentru recompensă a fost din nou unul în favoare echipei albastre care s-a bucurat din plin de ceea ce au primit. Deși sunt foarte buni pe traseu, Războinicii nu sunt tocmai pe placul celor de acasă care judecă aspru deciziile lor.

Ei bine, cea care a obținut cel mai bun timp în primul joc de imunitate al săptămânii a fost noua lor colegă, Mihaela Stan, care l-a ales pe Relu Pănescu pentru a merge din nou în exil influențată fiind de părerile colegilor ei. Decizia sa nu a fost tocmai una pe care fanii Survivor România să o aprecieze, ba din contră comentariile lor au fost destul de dure în ceea ce îi privește pe Războinici. Unii sunt de părere că Relu Pănescu nu merita să ajungă în exil, ci mai degrabă ar trebui să fie aleși cei mai slabi dintre ei.

Alții consideră că acesta este un gest foarte, foarte urât pe care nici măcar producătorii nu ar trebui să îl accepte, mai ales că Războinicul nici măcar nu apuce să joace și să demonstreze ce poate, fiindcă i se ia această șansă.

„Nu înțeleg cum emisiunea accepta așa ceva. Nu e corect că bietul om nu are șanse să joace de multe ori. Nu ar trebui sa permită acest lucru. Trebuie fiecare sa ajungă acolo. Nu distrugi un om și ceilalți râd pe seama lui. Să le fie rușine. E foarte urât din partea lor. „Hai că e prea de tot”, „Sunteți deplasați deja, Războinicilor! Trimiteți aceiași oameni, n-aveți pic de inimă…”, „Sunt de o nesimțire mare”, „Acești copii nu au nici un pic de respect pentru acest om!”, „Ar trebui să meargă toți concurenții, nu contează dacă este fata sau băiat. Exilul este pentru toți, nu numai pentru Relu.”, „Normal ar fi să meargă direct în exil persoanele cu cel mai slab punctaj de la fiecare echipă!”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Citeste si:
DOC și Ada Dumitru s-au luat la bătaie. Cum i-a pedepsit...
DOC și Ada Dumitru s-au luat...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Martie 2022 - 12 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.