Seara trecută nu a fost nici ea una prea bună pentru echipa Faimoșilor, care au pierdut jocul pentru comunicare și implicit șansa de a afla vreo veste de la cei de acasă. Acest lucru i-a afectat destul de mult, iar cel mai supărat dintre aceștia a fost Cătălin Zmărăndescu, pe care faptul că nu știe nimic de soția și de copiii lui îl doare.

Natalia Duminică a părăsit competiția

Imediat după jocul de imunitate de al cărei recompensă s-au bucurat Războinicii, a avut loc și consiliul de eliminare la finalul căruia Faimoșii sperau să îl piardă pe TJ Miles, nu pe Natalia Duminică așa cum s-a întâmplat. Imediat după ce și-a auzit numele, fosta Faimoasă a făcut o serie de mărturisiri emoționante, dându-le de înțeles colegilor ei că îi va susține și după ce va ajunge acasă.

Natalia Duminică a fost în pericol de eliminare alături de CRBL pe care l-a ales CRBL și alături de TJ Miles care a fost nominalizat de cei mai mulți dintre ei. Din nefericire pentru echipa roșie, au pierdut o concurentă destul de puternică și care, până să aibă anumite probleme medicale, aducea destul de multe puncte pentru echipa sa. Ea crede că era normal să plece din concurs, pentru că nu mai putea să dea tot ceea ce avea mai bun pe traseu și nu îi stă în caracter să stea pe bară în timp ce echipa ei luptă.

TJ Miles și CRBL s-au bucurat că au scăpat de eliminare și că mai au o săptămână asigurată la Survivor România.

„Cred că este logic. Mă repet. Simțindu-mă că nu pot da 100% pe traseu, aș ține echipa pe loc, ceea ce nu îmi place, nu-mi stă în caracter. Cred că nu aș rezista o secundă să nu intru pe traseu sau să nu încerc să-mi ajut echipa. Îmi doresc să schimbați ceva, câștigați! Treziți-vă, enervați-vă! Chiar cred că așa veți câștiga. Frica este un motivator excelent. Îmi doresc să evoluați frumos, iar eu să mă bucur pentru voi. Eu nu știu cum să vă enervez și să vă dau ceva forță de la mine ca să câștigați. Eu sunt cu voi emoțional, o să fiu cu voi mereu. Fiți tari! Cât este de greu să mă despart de voi. M-am obișnuit cu voi. (…) Băieții sunt stâlpul echipei”, a declarat Natalia Duminică, imediat după eliminare.

Citeste si:
Cătălin și Romică Țociu, primele declarații după eliminarea de la...
Cătălin și Romică Țociu,...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Martie 2022 - 10 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.