Gina Pistol visează să arate din nou așa cum arăta înainte de a rămâne însărcinată cu fiica ei. Vedeta a decis, la un an de la venirea pe lume a lui Josephine, să se apuce de slăbit și se pare că deja a reușit să scape de 15 kilograme, după cum chiar a dezvăluit.

Ce dietă ține Gina Pistol

Multora dintre femeile care nasc le este greu să revină la silueta pe care o aveau înainte, iar unele dintre acestea suferă enorm din cauza acestui aspect. Ei bine, Gina Pistol nu s-a grăbit în acest sens, a luat o pauză de la toate proiectele pe care le avea în desfășurare și s-a asigurat că îi oferă fiicei sale tot timpul de care cea mică avea nevoie. Nu a vrut să piardă niciun moment important din viața fiicei ei și a lui Smiley.

“Ca să vă răspund la o întrebare pe care o primesc destul de des. Nu cred că am slăbit foarte mult. Eu ajunsesem, dar rămâne între noi, la aproape 80 de kilograme, iar acum, după 5 săptămâni și câteva zile, am 65, dar la fel, rămâne între noi. Nu am timp acum și nici nu cred că am voie să fac mișcare, dar când o să mă mai eliberez, o să mă apuc de mișcare.”, le-a zis Gina Pistol fanilor de pe Instagram.

După aproape un an în care kilogramele în plus i-au dat mari bătăi de cap, frumoasa prezentatoare a decis să scape de ele. Până acum, blondina a dat jos 15 kilograme în aproximativ o lună, iar multe dintre admiratoarele sale au fost curioase să afle cum a reușit această performanță, iar le-a spus chiar și ce anume consumă în fiecare zi.

“Mic dejun – budincă din semințe de chia cu mango; gustare 1– o limonadă cu cătină și cu sirop de arțar; masa de prânz – file de șalău pane la cuptor cu piure de mazăre; gustare 2 – chifteluțe din hrișcă cu salată frisee (andivă creață) și roșii cherry.”, a mai zis vedeta.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Martie 2022 - 12 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.