Gina Pistol este și ea îngrijorată în ceea ce privește războiul din Ucraina care a izbucnit în urmă cu șase zile și care face mii de victime și distruge milioane de vieți. Numai în țara noastră au ajuns deja mii de oameni cu povești impresionante, care au trăit pe pielea lor niște momente de coșmar. Cele mai multe dintre ele sunt mame singure, care și-au lăsat soții pe câmpul de luptă și care se tem că nu îi vor mai vedea vreodată.

Gina Pistol și-a emoționat fanii

Milioane de oameni din întreaga lume au rămas muți în fața a ceea ce se întâmplă acum în Ucraina. În dimineața zilei de 24 februarie, armata rusă a atacat cele mai mari orașe din țara vecină distrugând totul în calea ei. Deși nimeni nu paria că Ucraina va face față atacurilor, soldații ucraineni rezistă eroic de 6 zile în frunte cu președintele țării lor, Volodimir Zelensky. Acesta le-a dat încredere oamenilor să lupte, să își apere țara așa cum pot și a devenit un erou internațional.

Nici românii nu au fost indiferenți în fața acestei situații. Foarte mulți dintre ei au preferat să ajute zilele acestea, chiar dacă și cu o vorbă bună. Nici Gina Pistol nu a fost indiferentă și a postat un mesaj de încurajare pentru cei care sunt dominați de frică de la începerea războiului. Mamă fiind, cel mai probabil, s-a gândit cum ar fi reacționat ea dacă ar fi fost nevoită să plece din țară cu copilul ei.

''Să nu vă pară rău și să nu vă fie frică pentru copiii voștri din cauză că lumea în care ei cresc nu mai este ceea ce era. Dumnezeu i-a creat și i-a chemat pentru momentul potrivit și exact al timpului în care ei se află. Viața lor nu a fost o coincidență sau la întâmplare. Creșteți-i și educați-i pentru a cunoaște puterea în care merg în calitate de copii ai lui Dumnezeu.

Împuterniciți-i să știe că ei pot schimba lumea. Nu-i învățați să fie înspăimântați și descurajați de starea lumii, ci plini de nădejde că poți face ceva în acest sens. Fiecare persoană din toată istoria fost plasată în timpul în care se afla datorită planului suveran al lui Dumnezeu.

El știe că și copilul tău poate face față oricărei provocări cu care se confruntă în viața lui. Dumnezeu l-a creat special pentru asta! Nu vă speriați pentru copiii voștri, dar fiți onorați că Dumnezeu V-a ales pe voi pentru a crește și educa generația care se confruntă cu cele mai mari provocări din timpurile noastre.Nu lăsați frica voastră să fure măreția pe care Dumnezeu a pus-o în copiii voștri. Știu că este greu să ni-i imaginăm ca pe altcineva în afară de bebelușii noștri dulci și vrem doar să-i protejăm de orice ar putea fi greu pentru ei, dar ei s-au născut tocmai pentru un timp ca acesta'', Parintele Chiril- Mânăstirea Vatoped, a notat Gina Pistol, la Story.

Citeste si:
Vladimir Putin, discurs la un an de la războiul declanșat în...
Vladimir Putin, discurs la un...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Martie 2022 - 01 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.