Emil Rengle a mers în platoul emisiunii pe care o moderează Cătălin Măruță alături de tatăl lui. Bărbatul a făcut o serie de mărturisiri despre copilăria fostului concurent de la Survivor, iar la un moment dat nu a mai avut puterea de a-și stăpâni lacrimile. 

Tatăl lui Emil Rengle a plâns în direct

Emil Rengle i-a dezamăgit pe cei mai mulți dintre urmăritorii lui din cauza comportamentului pe care l-a avut în cadrul emisiunii de la Pro TV, dar nu și pe părinții lui. Tatăl său este foarte mândru de tot ceea ce a reușit să realizeze dansatorul și a mărturisit că iubirea pe care i-o poartă copilului său este totul, indiferent de ceea ce ar spune oamenii din jur despre ea. Bărbatul este divorțat de soția sa și locuiește singur în Oradea, iar în cadrul emisiunii de la Pro TV a venit alături de cățelul familiei.

“Am fost mândru de el. Iubirea mea față de el e totul. Nu contează cine ce spune. Mă gândesc că indiferent ce spune oricine…”, a spus tatăl fostului Faimos, la Pro TV.

Din câte a mărturisit chiar Emil Rengle, tatăl acestuia i-a fost alături de fiecare dată, chiar și atunci când a avut de luat decizii importante în viața sa și îi este recunoscător pentru lucrul acesta. Fostul concurent de la Survivor România provine dintr-o familie modestă, iar faptul că a avut parte de sprijin l-a ajutat enorm.

“Sunt doar un zâmbet. Tati a fost și e susținătorul meu numărul 1. Cu tati poți să vorbești foarte sincer. Am avut norocul, venind dintr-o familie modestă de la Oradea, că nu mi-a fost ușor, am trecut prin toate de-a lungul vieții mele, faptul că am primit susținere de la tati, mereu a fost deschis.El a fost deschis, m-a acceptat și m-a susținut încă de mic, el m-a dus la dans, a încercat să mă ducă și la karate și la înot, iar eu am ales dans.”, a spus Emil Rengle, pentru „La Măruță”.

Părintele i-a fost alături chiar și atunci când a decis să își dezvăluie orientarea sexuală și i-a dat un sfat pe care nu l-a putut uita.

“Când am vorbit de orientarea mea sexuală a fost omul care m-a susținut și mi-a zis că ești liber să fii cine vrei tu.”, a mai spus dansatorul.

Citeste si:
Fiu lui Romică Țociu, mesaj emoționant după ce au câștigat a doua...
Fiu lui Romică Țociu, mesaj...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Martie 2022 - 12 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.