După eliminarea de la Survivor România și după revenirea în țară, Emil Rengle a decis să filmeze un vlog în care să vorbească despre întreaga experiență de care a avut parte în Republica Dominicană, despre colegii săi, dar a dat și câteva detalii din spatele camerelor de filmat care nu se văd la TV și pe care telespectatorii nu au de unde să le afle. 

 

Emil Rengle, despre echipa Faimoșilor

Emil Rengle a ajuns de curând acasă și a fost invitat în câteva emisiuni pentru a vorbi despre cele trăite în cadrul emisiunii de la Pro TV, dar sunt și câteva lucruri despre care a găsit puterea de a vorbi doar pe canalul de YouTube. Urmărind câteva ediții ale emisiunii Survivor România, fostul Faimos și-a dat seama că toți cei pe care îi considera prietenii săi au complotat împotriva lui, ajungându-se astfel la eliminare.

Dansatorul este conștient de faptul că Survivor este, înainte de orice, un joc de strategie și le-a spus tuturor celor care stau cu ochii pe el pe canalul său de YouTube, că o parte dintre ei s-au întâlnit încă dinainte de plecarea în Republica Dominicană, pentru a se cunoaște mai bine și pentru a tatona terenul, dar după cum a afirmat chiar fostul concurent, socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg.

Din nefericire, dansatorul nu doar că nu le-a câștigat simpatia Faimoșilor, dar nu i-a convins nici pe cei de acasă să îl susțină pentru a merge mai departe în concurs.

„Socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg. Strategiile încep încă din România. La noi, de exemplu, au fost oameni care s-au văzut încă din România la cafea. S-au văzut ca să se cunoască și să tatoneze terenul. Odată ce ajungi pe insulă, ești filmat 24 din 24. Mergi doar pe încredere până la final sau refortifici mereu cu echipa că sunteți pe aceeași strategie”, a declarat Emil Rengle, în vlogul respectiv.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Martie 2022 - 04 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.