Încă din prima zi a izbucnirii războiului, în țara noastră au intrat încotinuu mii de refugiați din Ucraina. Oamenii au plecat doar cu hainele de pe ei sau cu întreaga lor viață pusă într-un troler. Și-au luat copiii și animalele de companie și au fugit departe de casă, în țări străine, doar pentru a scăpa cu viață din calea războiului care pare fără sfârșit și care le-a distrus viețile și casele.

Oana Roman a sărit în ajutor

În timp ce unii își dau cu părerea pe rețelele sociale despre nenorocirile din Ucraina, Oana Roman nu a putut sta cu mâinile în sân și a decis să îi ajute pe refugiații ucraineni. Nu a lăsat-o inima să se implice pentru niște oameni care au pierdut aproape totul și care și-au lăsat bărbații pe câmpul de luptă într-o lume în care nimeni nu credea că un război ar mai mai posibil.

Partenera de viață a lui Marius Elisei a strâns produse necesare pentru oamenii care ajung la punctele de frontieră din România și s-a asigurat că acestea ajung acolo unde trebuie. Vedeta este impresionată de numărul mare de mame singure care trec granița de mână cu cei mici, unii dintre ei fiind siguri că au plecat în vacanță.

Fiica lui Petre Roman a cerut susținere și din partea partenerilor săi în afaceri, pentru a strânge și mai mulți bani pentru refiugiații din Ucraina.

„Eu am rugat colaboratorii mei să doneze cât vor, ca să fac niște pachete. Am trimis niște pachete, pentru că aseară am văzut o poză publicată de Ștefan Mandachi, cu acea coadă de oameni care erau în partea ucraineană (...) Acea codă nu se termina în poză. Oamenii ăia stăteau în viscol, cu copii, cu cărucioare ... pe mine imaginea aia m-a cutremurat. Eu am primit niște bani, m-am dus și am cumpărat, le-am lăsat acolo, ei le împachetează și mâine dimineață pleacă. Au început să îmi mai scrie și alții. Probabil că mâine o să mai fac o tură. Între timp, există multă cerere în București, pentru că mulți refugiați au ajuns în București.”, a declarat Oana Roman, la Xtra Night Show.

Citeste si:
Răspunsul Oanei Roman la criticile Catincăi: Nimeni nu are dreptul...
Răspunsul Oanei Roman la...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Martie 2022 - 10 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.