Izbucnirea războiului din Ucraina a făcut-o pe Oana Roman să o ia o decizie radicală, despre care le-a vorbit și celor care o urmăresc pe contul ei de Instagram. Vedetei nu îi vine să creadă unde s-a ajuns și nici faptul că există oameni care nu fac altceva decât să laude inițiativa lui Putin de a ataca Ucraina. 

Oana Roman se pregătește să părăsească țara

În urmă cu câteva ore, partenera de viață a lui Marius Elisei le-a transmis susținătorilor lui Putin din țara noastră un mesaj dur, de care crede că ar trebui să țină seama. Vedetei nu i se pare deloc corect ce li se întâmplă ucrainenilor și chiar dacă nu are cum să ajute, este cu sufletul alături de ei.

În ceea ce o privește pe ea și viitorul ei, Oana Roman a luat în calcul chiar și mutarea sa din țară. Fiica lui Petre Roman spera că anul acesta să poată reuși să își ducă planul la bun sfârșit și să se mute într-un sat mic, unde să poată renunța la tot ceea ce se petrece acum, pentru că această situație începe să apese din ce în ce în ce mai tare.

"Practic, singurul lucru pe care mi-l doresc este să reușesc anul ăsta să îmi pregătesc plecarea, să am puterea necesară să plec din țară. Să mă duc într-o comună, într-un sat mic, mic și să renunț la toate nebunia asta care începe să mă apese din ce în ce mai tare.", a declarat Oana Roman, pe Instagram.

Asta nu este tot! Oana Roman s-a gândit și din ce anume va trăi, în cazul în care va reuși să plece din România. Tot ce își dorește este să trăiască fericită, iar atacurile din ultimele ore din Ucraina au reușit să o pună serios pe gânduri pe influenceriță. Mai mult de atât, fiica lui Petre Roman își dorește să scrie o cartea despre lumea rea în care trăim.

"Să trăiesc din gestionarea unui motel, hotel, pensiune, brutărie, orice. Să stau acolo într-un sătuc mic și să trăiesc fericită. Și când o să fiu acolo, să scriu o carte despre toți și despre această lume rea în care suntem. Vreau să trăiesc într-o lume cu oamnei puțini dar civilizați și liniștiți.", a mai spus vedeta.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Februarie 2022 - 03 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.