Radu Itu a acceptat să participe la Survivor România cu gândul că va rezista foarte mult timp în concurs și că va reuși să le demonstreze celor de acasă că este un bărbat puternic, dar toate lucrurile s-au schimbat în momentul în care a ajuns acolo. Urmărind toate sezoanele emisiunii de până acum nu credea că va fi chiar atât de greu, dar se pare că s-a înșelat și în cele cinci săptămâni petrecute în Republica Dominicană și-a dat seama că nu este o joacă tot ce se petrece acolo. 

Radu Itu s-a întors în România

Radu Itu nu se considera deloc sensibil, dar în Republica Domincană a plâns mai mult decât a făcut-o în toată viața lui. Cel mai mare regret pe care îl are este legat de faptul că s-a accidentat, pentru că în caz contrar ar fi dat totul pe traseu și ar fi adus puncte pentru echipa sa. Deși din punct de vedere social nu aveau ce să îi reproșeze, din punct de vedere sportiv de la o vreme nu mai aducea niciun beneficiu echipei.

Ei bine, experiența de la Survivor România a fost una grea pentru el. Acesta a slăbit aproximativ 8 kilograme în timp ce se pregătea pentru concurs și încă zece acolo, ajungând să cântărească 65 de kilograme. Ar fi vrut, însă, să nu stea două săptămâni pe bancă și să le consume mâncarea colegilor degeaba, din cauza problemelor de sănătate, dar situația nu a depins de el.

„A patra zi am amețit. Vedeam doar negru. Eu sunt foarte încăpățânat de fel și nu ascult de nimeni. Am slăbit 18 kg în total. Acum cred că am 65. Când am ajuns acolo am zis ‘Ce a fost în capul meu?’. Eram foarte slăbit. A doua zi mi-am dat seama. Îmi pare rău că am stat două săptămâni aiurea pe bancă și că n-am putut să-mi ajut colegii. Le-am mâncat mâncarea degeaba. Acolo cred că eram cel mai mare plângăcios. Plângeam non-stop. Mi-am făcut un colțișor din frunze de palmier, unde mă duceam și plângeam.”, a declarat Radu Itu, pentru „La Măruță”.

Particparea la acest concurs l-a învățat extrem de multe lucruri pe Radu Itu, inclusiv să prețuiască mai mult mâncarea pe care o are și viața pe care o duce. De când s-a întors din junglă, nu mai aruncă deloc mâncarea și speră ca acest obicei să îl țină foarte mult timp de acum înainte.

Citeste si:
Carmen Tănase, despre lupta cu kilogramele în plus: „Acasă mănânc...
Carmen Tănase, despre lupta...

„Îmi dau seama cât de importantă este mâncarea. Nu pot să descriu în cuvinte ce înseamnă să faci foamea. Eu nu mai arunc mâncare. Mi-am dat seama de oamenii care nu au acoperiș deasupra capului, care stau pe străzi. Vreau să fac o licitație cu această pălărie pe care am purtat-o la Survivor și vreau să donez banii celor care n-au ce mânca și n-au adăpost.”, a mai zis fostul Faimos.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Februarie 2022 - 11 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.