Seara trecută, în pericol de eliminare au fost Radu Itu, Otilia Bilionera și CRBL. Cei din urmă au avut parte de mai multă susținere din partea celor de acasă, în timp ce Radu Itu accidentat fiind și fără voturile publicului a fost nevoit să plece din concurs. Înainte de a-și lua rămas bun de la colegii lui a făcut o serie de declarații cu ochii în lacrimi.

Radu Itu, eliminat din competiție

Radu Itu spera și el, la fel ca toți ceilalți colegi de la Survivor România, să reziste cât mai mult în concurs, să dea tot ceea ce are mai bun pe traseu, să aducă puncte echipei, dar și să își depășească limitele. După o lună de concurs, fostul Faimos s-a accidentat și nu a mai avut puterea de a intra pe traseu și nici acceptul medicului.

Astfel, după ce au pierdut jocul pentru imunitate și au fost nevoiți să se nominalizeze între ei, votul colectiv a mers către Radu Itu, cel care nici susținerea din partea oamenilor nu a primit. Când Daniel Pavel i-a rostit numele și a realizat că va trebui să se întoarcă în România, a încercat să nu plângă, dar nu s-a descurcat prea bine.

Plin de emoții, fostul concurent de la Survivor România a mărturisit că nu se aștepta să trăiască tot ce a trăit în Republica Dominicană. După toate câte a îndurat acolo, a înțeles că trebuie să fie puternic atât din punct de vedere psihic, cât și din punct de vedere fizic.

“Încerc să nu plâng. Vă respect pe toți. Am plâns aici cât n-am plâns în 30 de ani. Nu credeam că o să trăiesc ce am trăit în Survivor. Trebuie să fii foarte puternic fizic, dar și psihic.”, a declarat Radu Itu, la Survivor România.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Februarie 2022 - 10 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.