Jo și Juno par mai fericiți ca oricând, după ce au decis să dea o nouă șansă iubirii lor. Cei doi artiști nu doar că sunt iar împreună, dar în urmă cu câteva zile au mers și într-o vacanță de vis împreună, unde s-au bucurat din plin de experiența trăită și de unde au postat zeci de imagini. Imediat după revenirea în țară, artistul a oferit și un interviu în care a vorbit despre relația lor.

Juno, despre relația lor de iubire

Cei doi îndrăgostiți au avut o vreme în care au stat departe unul de celălal, fără a da prea multe detalii despre cele petrecute. Ei bine, Juno a lămurit întreaga situație recent, într-un interviu în care a dat de înțeles că iubirea dintre doi artiști nu este deloc una simplă, luând în calcul felul de a fi al amândurora.

Între timp, aceștia au ajuns să se înțeleagă și și-au mai dat o șansă. Juno a recunoscut că relația lor a fost una plină de suișuri și coborâșuri, că au reușit să evolueze împreună și că perioada de acum este una de trecere. În plus, cântărețul a spus despre partenera sa de viață că a trecut și ea prin niște momente de evoluție și cel mai bine a fost pentru ei să stea o vreme separați.

"E greu să fii artist și să ai un partener care nu e artist, că nu te înțelege, dar jur că în anumite momente e mai greu să fii artist cu artist. Artiștii sunt oameni nebuni, sunt oameni visători, oameni complicați, este și foarte bine și apar și discuții de genul, că arta e o chestie subiectivă, nu e știință, apar chestii, dar în cazul nostru nu prea am avut probleme, mai ales la creație!

Nu mă feresc, au fost suișuri și coborâșuri, evoluăm foarte mult, suntem într-o perioadă de trecere. Și pentru ea sunt niște ani de schimbare și de evoluție foarte mari și au fost momente când a fost greu și de aia o perioadă o să fim mult mai 'lowkey'! Importantă e realitatea și realitatea noastră și evoluția noastră umană, sufletească și artistică, împreună sau separat!", a declarat Juno, pentru cancan.ro.

Citeste si:
Victor Slav și iubita sa, Selina, concurenți la Asia Express...
Victor Slav și iubita sa,...

Deși oamenii i-au judecat de nenumărate ori, mai ales cei care nu îi cunosc, lor nu le-a păsat prea mult. Se cunosc destul de bine și nu mai pun la suflet ceea ce zic persoanele din exterior. Cel mai important pentru ei, în momentul de față, este faptul că și-au mai dat o șansă și că lucrurile merg spre bine.

"Au fost o grămadă de situații, și la mine și la ea, că: 'A, ce stai, mă, cu ăla, ce stai, mă, cu aia?', că fiecare om care ne știa mai îndeaproape era subiectiv. Oamenii de pe Instagram, care nu ne cunosc, nici nu mai zic, dar tot timpul noi am știut valoarea fiecăruia, noi știm ce suflet are fiecare! Eu știu viziunea mea, știu ce suflet am, cu ce intenții lucrez, eu știu ce pot, iubita mea știe ce are la ușă, chiar au întrebat-o niște personaje: 'Ce ești legată așa?', niște chestii de genul, și știe ea mai bine. De asta am început să evităm toate chestiile astea!", a mai povestit el pentru aceeași sursă.

Citeste si:
Oana Lis, declarații neașteptate despre relația cu Viorel Lis....
Oana Lis, declarații...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Februarie 2022 - 10 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.