Andra a lansat recent piesa „Pas cu pas”, care deja se bucură de un succces imens și care a adunta aproape două milioane de vizualizări. Pentru a o promova, cântăreața a mers pe la diferite posturi de radio, dar și la câteva emisiuni printre care și în cea pe care o moderează partenerul ei de viață, Cătălin Măruță.

Andra, despre kilogramele în plus

Fanii vedetei nu au putut să nu remarce, în ultima vreme, faptul că Andra a pus câteva kilograme pe ea. Ei bine, vedetei nu îi este rușine să recunoască lucrul acesta, iar în cadrul emisiunii soțului ei a povestit că în pandemie ajunsese să cântărească 70 de kilograme, ceea ce este enorm pentru ea. Adoră mâncarea, dar mai ales dulciurile și îi este greu să se abțină.

Cea care a motivat-o să se apuce de slăbit a fost sora ei care i-a zis că dacă ea a reușit să slăbească, poate și artista și s-a astfel a decis să țină o dietă. Nu este vorba despre un regim alimentar strict, ci tot ceea ce face este să înjumătească mâncarea. Cu ajutorul acestei metode, cântăreața a ajuns la 64 de kilograme și speră ca acestea să fie într-o continuă scădere.

„M-a vizitat una dintre surorile mele, exact cu o zi înainte de 1 decembrie. Am văzut că slăbise și mi-am zis că dacă ea poate, pot și eu. Am început o dietă. Nu țin un regim special, practic, am înjumătățit mâncarea. În pandemie am mâncat foarte mult și nu mai ardeam caloriile ca înainte. Kilogramele s-au tot adunat, am făcut 70 de kilograme. S-au tot văzut și, la un moment dat, am simțit că trebuie să fac pasul ăsta. Acum am slăbit, am 64 și sper să fie tot în scădere.”, a spus Andra, la Pro TV.

Tot în cadrul acestei emisiuni, vedeta a spus de ce anume evită să apară prea des în emisiunea lui Cătălin Măruță, în momentul în care lansează o piesă.

„Ironia sorții, vin de două ori, maxim, pe an, la această emisiune. Deși sunt artist care are și o colaborare strânsă cu această televiziune, e foarte greu să vin, vin doar când lansez câte un cântec. Cred că sunt cel mai rar artist de aici.”, a mai zis ea.

Citeste si:
Cu gândul la mâncare. La propriu
Cu gândul la mâncare. La propriu

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Februarie 2022 - 11 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.