Vlăduța Lupău a reușit să îi dezamăgească profund pe fanii ei de peste hotare, după ce a făcut un anunț pe rețelele sociale. Cântăreața și-a anulat pe ultima sută de metri concertul pe care fi trebuit să îl susțină în Londra, iar organizatorii și cei care rezervaseră o masă în restaurantul respectiv nu au fost prea încântați de decizia pe care a luat-o. 

Vlăduța Lupău și-a anulat concertul în ultima clipă

Artista era așteptată de un număr mare de oameni la Londra, români care voiau să o vadă, să îi asculte piesele și să danseze pe ritmuri populare cât îi țineau picioarele. Din nefericire, nu au mai avut șansa să se bucure de toate aceste lucruri, pentru că Vlăduța Lupău a anunțat că nu îi va onora cu prezența prin intermediul unei postări de pe social media.

“Dragilor cu părere de rău, vă anunț faptul că în aceste zile sănătatea este pe primul loc și din această cauză … Evenimentul de la LONDRA, de mâine 18 Decembrie2021, de la Restaurant Clasic unde trebuia să ne întâlnim cu români dragi, care știm că ne așteaptă cu atâta drag … se va reprograma deoarece dorim sa avem grija de sănătatea participanților, a organizatorilor și a noastră. Am luat aceasta decizie de ULTIM MOMENT având în vedere numărul FOARTE MARE de infectări cu COVID-19 din ultimele 48 de ore, aproximativ 170.000 de cazuri pe teritoriul Marii Britanii. Sperăm să înțelegeți și dvs gravitatea acestei situații și să vă gândiți că nu punem banul pe primul loc nici noi și nici organizatorii, in detrimentul sănătății! Așteptăm zile bune și vă promitem că ne vom revedea cu dumneavoastră! Sărbători binecuvântate și cu sănătate!”, a scris Vlăduța Lupău, pe pagina sa de Facebook.

Organizatorii nu au fost nici ei încântați de vestea primită, deși motivele sale păreau a fi unele întemeiate și au transmis că artista a dat dovadă atât de lipsă de profesionalism, cât și de respect față de ei și față de toți cei care voiau să fie prezenți la concert în seara cu pricina.

“Cu mare regret vă anunțăm că Vlăduța Lupău nu dorește să își respecte promisiunea avută chiar până ieri, 16 Decembrie. Din păcate, artista a considerat ca fiind un gest normal să ne anunțe cu doar două zile înainte de eveniment că NU DOREȘTE să participe la această petrecere. Suntem extrem de dezamăgiți de lipsa de profesionalism și respect față de noi, organizatorii și față de voi, prietenii noștri”, au scris organizatorii evenimentului, potrivit fanatik.ro.

Citeste si:
Vlăduța Lupău împlinește astăzi 32 de ani. Cum a sărbătorit...
Vlăduța Lupău împlinește...

Admiratorii ei nu au fost deloc diplomați în acest caz și i-au spus clar acesteia că le-a dat țeapă și că dacă oamenii s-ar fi gândit atât de mult la sănătatea lor, nu ar fi rezervat o masă în condițiile în care știau, încă de la bun început, că sala va fi plină. Faptul că Vlăduța Lupău a decis să pună sănătatea pe primul loc nu a mulțumit pe nimeni.

“Dați țepe!”, “Cine ar fi vrut sa aibă așa maaare grijă de sănătatea lui nu ar fi rezervat loc sa meargă, știind ca va fi plină sala… fiecare merge pe propria răspundere… eu doar zic. Sănătate la toata lumea și Sărbători Fericite!” ,“Vlăduța, motivul invocat este întemeiat, dar unii fani vor fi triști; oricâtă intuiție ai avea nu se pot descoperi toate întâmplările care vor urma: Cred că este vorba de un caz de forță majora. Ai grijă și de tine și de familia ta și de fani, vă urez să aveți Sărbători Fericite”, i-au transmis oamenii, în secțiunea de comentarii.

Citeste si:
Cătălin Măruță, desființat de internauți pe Threads. Prezentatorul...
Cătălin Măruță, desființat de...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Decembrie 2021 - 12 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.