Andreea Bănică nu a avut deloc o copilărie fericită, din cauza tatălui său care se comporta foarte urât atât cu ea, cât și cu ceillalți membri ai familiei. Toate necazurile au început, după ce tatăl ei a căzut pradă alcoolului, care îl aducea în stadiul de a fi un om violent. 

Andreea Bănică, despre copilăria sa

În urmă cu aproximativ 20 de ani, tatăl frumoasei artiste s-a stins din viață. Bărbatul începuse să consume din ce în ce mai mult alcool, aceasta fiind și cauza decesului său. Într-un interviu pe care blodina l-a acordat recent a vorbit despre moartea părintelui și despre felul în care acesta a murit. Emoțiile au fost la cote maxime, deoarece vedeta a trăit momente cumplite, pe vremea când era doar un copil, din cauza lui.

Andreea Bănică nu poate uita nici acum cât de urât se comporta tatăl ei cu întreaga familie, de fiecare dată când consuma alcool. Chiar dacă era un bărbat dur, se pare că artistei îi era mult mai ușor să se deschidă în fața sa decât să discute despre probleme sale cu femeia care i-a dat viață.

„Tata avea și calități. Era un tip deschis și ne-a crescut așa. Ne-a crescut frumos și vorbindu-ne. Noi am fost fete cuminți. Ne-am căsătorit fete mari cu soții noștri. Era dur cu mine. Dacă participam la un festival și cântam, dacă cumva lua un pahar de vin, se întâmplau alte lucruri. Mă făcea de râs, mă jignea în fața tuturor. A fost violent cu toate trei. Era groaznic, dar știam că este bolnav. Tocmai de aceea a și murit. Mă îmbrăcam, era ziua lui Liviu Vârciu, mergeam la ziua lui. Eram îmbrăcată într-o salopetă roșie, mă dădeam cu ruj roșu, eram în fața oglinzii și așa am fost sunată de sora mea. Mi-a spus la telefon. Am plecat cu Lucian, am ajuns acasă și am văzut o mamă liniștită.”, a povestit ea, în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Citeste si:
Oana Radu trece prin cea mai grea perioadă din viața sa....
Oana Radu trece prin cea mai...

Într-o zi, bărbatul a fost nevoit să închidă magazinul pe care îl deținea din cauza unor probleme de sănătate, iar acela a fost momentul în care problemele au început pentru ei. Din cauza eșecului avut, acesta a început să își înece amarul în alcool și a procedat în felul acesta până la trecerea sa în neființă.

„Eu vorbeam mai mult cu tatăl meu, deși tatăl meu era mult mai dur cu noi. Am învățat foarte multe de la el. Deși am suferit mult acasă pentru că, la un moment dat, el când a rămas fără job și-a deschis un magazinaș din colțul străzii și, la un moment dat, nu știu cum și din ce cauză a ajuns să piardă acel magazinaș. A fost sfârșitul pentru el. A venit acasă fără nimic. A început să bea, să facă scandaluri. Am avut o copilărie frumoasă. Am petrecut timp afară, pe maidan, dar în același timp am și suferit văzându-l pe tata așa. Nu este ușor pentru copii și pentru soții să faci tot posibilul să fie bine și să vină soțul de prin oraș cu o țuică la bord și să înceapă să te înjure, să te certe, să te bată. N-a fost ușor pentru mama mea.”, a mai declarat Andreea Bănică.

Citeste si:
S-au împlinit 20 de ani de la moartea mamei Andreei Bănică....
S-au împlinit 20 de ani de la...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Decembrie 2021 - 11 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.