Daniela Gyorfi a acceptat invitația lui Mihai Ghiță de a face parte din proiectul  "În Oglindă", de pe canalul de YouTube theExclusive. Vedeta a vorbit despre multe lucruri din trecut care i-au marcat întreaga existență, inclusiv despre faptul că nu a putut să își conducă tatăl pe ultimul drum, pentru că a aflat despre decesul acestuia la doi ani de tragicul eveniment.

Mama ei a fost internată mult timp

Un alt subiect delicat pe care l-a abordat a fost moartea mamei sale; unul dintre cele mai dureroase zile din viața sa. Femeia care i-a dat viață a decedat, după ce a stat la pat o vreme îndelungată. Într-o zi, femeie spăla geamurile și a căzut de la balcon, moment în care a rămas paralizată pe viață. Artista s-a văzut nevoită să aibă grijă de ea, până în ziua în care și-a dat ultima suflare.

"Era pe 9-10 August, în 80’, țin minte că am venit acasă și mama făcea curat. Stăteam cu bunica mea, la etajul unu'. Mama spală prin casa și a zis "ma duc pe balcon, sa spăl geamurile"(...) Ca în alte dăți, ea spăla și pe dinafară(...) a coborât, s-a dus prin curtea blocului, a urcat(...) Când a spălat geamurile pe dinauntru a udat balconul, s-a udat scara ai metalică cu ceva care a alunecat. (...) Ea a pus un picior, a făcut un pas, doi, trei, s-a întins, s-a dezechilibrat și a căzut în picioare(...) Câzând în picioare s-a dezechilibrat iarăși și a căzut în șezut, pe spate.(...) În iarba din fața blocului erau țevi tăiate și a căzut cu coloana în aceea țeavă", a declarat Daniela Gyorfi, în cadrul emisunii "În Oglindă"

Bunica Danielei nu a avut răbdarea necesară și nici nu și-a dorit să aibă grijă de mama sa, care avea nevoie în permanență de cineva care să o însoțească, având în vedere starea gravă în care se afla. A vrut să o interneze într-un azil, dar vedeta nu a fost deloc de acord cu ea și a făcut tot posibilul pentru a-și ține mama aproape.

"Ca să stea mama acasă, trebuia să stai lângă ea(...) Era bolnavă de gradul unu, adică asta necesită însoțitor...Eu eram în clasa a cincea(...) Bunica mea nu avea serviciu, dar nu voia să aibă grijă(...) adică știi cum e, când ești bolnav toată lumea te ajută până într-un punct.(...) E clar că părinții nu fac parte din aceeași categorie, dar îți spun ca idee, un om bolnav trebuie ajutat permanent.(...) Bunica mea a vrut să o bage la azil, pentru că nu avea cine să aibe grijă de ea.(...) Există persoane care n-au cunoscut și ceea ce spun acum sigur își aduc aminte (...) A spus că "Eu nu pot să am grijă de ea și ea o să se ducă la azil", a mai zis Daniela Gyorfi.

Citeste si:
Mitică Dragomir, cuvinte dure la adresa lui Petre Roman după...
Mitică Dragomir, cuvinte dure...

Ani de zile s-a chinuit cu mama ei prin spitale, stând la mila doctorilor și a asistentelor până într-o zi când femeia a murit un spital, moment în care fiica ei s-a simțit neputincioasă.

"Luni de dimineață am internat-o(...) Joi m-au chemat că o vor muta pe secție, ea era internată la terapie intensivă, pentru că nu putea să meargă și avea nevoie de însoțitor(...) tot timpul era supravegheată medical și avea medicamentele(...) Am plecat de la ea seara și dimineața când vin o văd cu niște aparate pe ea(...) A avut diabet, iar diabetul i-a ascuns boala asta care era o metastază,(...) Eu înțeleg oamenii care trec prin necazuri, pentru că toată tinerețea mea am stat ca un câine la spital după ea(...) Eram atât de neputincioasă, îmi venea să înnebunesc(...) Aveam bani, m-am dus la doctorii ei și dădeau din umeri nepăsători(...) Chestia asta te marchează. (...)E normal să moară lumea, dar când moare părintele, când moare cineva care trebuie să vină acasă, îți vine să înnebunești", a adăugat ea.

Citeste si:
Iancu Sterp, luat în vizor din cauza comportamentului de la...
Iancu Sterp, luat în vizor...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Decembrie 2021 - 12 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.