În plin scandal privind violența domestică, George Burcea primește două noi lovituri. Actorul își așteaptă sentința în dosarul în care este acuzat de consum de droguri, după ce a fost prins, în urmă cu doi ani, conducând sub influența unor substanțe stupefiante. Peste toate se adaugă și acțiunea Andreei Bălan, care vrea să se folosească de derapajul din mediul online al fostului soț pentru a avea custodie deplină asupra fetițelor lor. 

Noi lovituri pentru George Burcea. Actorul își așteaptă sentința în dosarul cu droguri

George Burcea s-a ales cu dosar penal, în februarie 2020, după ce a fost prins drogat la volan de polițiștii rutieri. Aparatul special a arătat că acesta se afla sub influența cocainei.

Pe 21 februarie, la ora 10.00, actorul conducea un Mitsubishi și a fost tras pe dreapta pe Bulevardul Eroilor, din localitatea ilfoveană Voluntari, la doar câteva străzi distanță de locuința pe care încă o împărțea cu Andreea Bălan.

„A fost testat cu aparatul Drug Test și a ieșit pozitiv la cocaină. A fost băgat în mașina Poliției și dus la IML, unde i-au fost recoltate probe de sânge și de urină. Acesta a fost cooperant și se vedea în comportamentul lui că ceva nu este în regulă”, au dezvăluit sursele Click!

Tot acestea au dezvăluit că bărbatul era filat de oamenii legii, fiind cunoscut drept consumator de mai mult timp. Conform Codului Penal, fapta se pedepsește cu închisoarea de la 6 luni la un an, de obicei cu suspendare.

Din acel punct, George Burcea nu a mai avut voie să conducă, interdicția încheindu-se după definitivarea dosarului. Dacă va fi condamnat, permisul îi va fi anulat. Pentru a șofa din nou, acesta va trebui să dea examen, însă după o perioadă de aproximativ doi ani de la condamnare, când va fi considerat reabilitat.

„Episodul cu stupefiante, da, a fost real. S-a întâmplat o singură dată, atunci când s-a și aflat, lucru pe care îl regret”, a declarat actorul, în octombrie, în cadrul emisiunii „În Oglindă”.

Citeste si:
Săndel Bălan, despre nunta fiicei Andreea Bălan cu Victor Cornea:...
Săndel Bălan, despre nunta...

„A fost o perioadă destul de dificilă pentru mine. Acel lucru nu s-a repetat, pentru că, iată, de atunci sunt în tot felul de teste și alte lucruri. Îmi pare rău că s-a ajuns atunci în acel punct, dar, cu siguranță, a fost nevoie să se întâmplă, pentru că viața avea să îmi dea o nouă lecție”, a completat acesta.

În aprilie s-a dispus începerea judecății, iar la ultimul termen completul a stabilit că sentința se va da în februarie 2022.

Decizia Andreei Bălan

George Burcea a fost taxat dur atât de internauți, cât și de autorități, în urma seriei de afirmații făcute în cadrul unui LIVE de pe rețelele de socializare, în care actorul instiga la violență împotriva femeilor.

„Vă doresc să aveți bărbați care în momentul în care vin de la muncă să vă ia la palme. Cu mese, cu scaune, cu capace (…) Vă doresc capace in cap pentru că se pare că asta meritați, sincer.

Citeste si:
George Burcea a dat lovitura în cinematografie! Ce rol va...
George Burcea a dat lovitura...

Unele femei asta merită, bro. (…) Bărbați, bateți-le. Dacă nu e ciorba fierbinte, sau mămăliga nu e fierbinte, bateți-le, bro, că asta merită probabil, iertați-mă”, au fost câteva din afirmațiile sale.

În acest context, Andreea Bălan are în plan să se folosească de derapajul său. Surse Playtech au devoalat că solista ar fi depus înregistrarea la dosar, în instanță, pentru a demonstra că ea este cea care trebuie să dețină custodia totală a fetițelor lor. Astfel, tatăl lor ar putea să le viziteze numai supravegheat.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Noiembrie 2021 - 10 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.