Zarug a intrat în atenția oamenilor, după ce a participat la Asia Expres alături de buna lui prietenă, Lorelei Bratu. A fost o reală provocare pentru simpaticul designer care nu s-a gândit niciodată că va ajunge atât de departe în concurs. Participarea la acest show i-a adus mult mai mult expunere în mediul online, ceea ce îi convine foarte mult. În plus, îl bucură enorm și faptul că oamenii au început să rezoneze cu el și îl acceptă așa cum este. 

Zarug, de vorbă cu Amalia Năstase

Invitatul în podcast-ul Amaliei Năstase, fostul concurent de la Asia Express a vorbit despre felul în care a devenit un model pentru generații, cum a ajuns să creeze haine, dar și despre facultatea pe care a urmat-o la îndemnul mamei sale, care nu i-a plăcut niciodată. Cel mai mult se bucură de faptul că în urma apariției sale în cadrul emisiunii de la Antena 1 și-a creat o comunitate foarte mare și se bucură când vede că primește mesaje de la copii gay, care îi cer sfaturi.

„Expunerea tv e un booster de notorietate foarte mare. Mi-am format o comunitate, îmi place. Îmi dă și îmi răspunde în același timp la ceea ce fac. Am devenit model pentru generații, pentru copii, în primul rând. Îmi scriu copii gay, ceea ce mi se pare super tare, îmi cer sfaturi unii, mi se pare drăguț. Toate interacțiunile cu oamenii sunt pe simpatie, nu sunt deloc agresive. Genul meu de personaj nu instigă la ură. Îmi place.”, a declarat Zarug, în podcast-ul Amaliei Năstase.

Designer-ul a început să facă haine, inspirându-se de la oamenii de la țară, în zilele în care făcea naveta între București și Botoșani. Și-a dorit mereu să urmeze acest drum, chiar dacă părinții lui își doreau altceva de la el. Simțea că nu se bucură de viață, ci doar trăiește și a început să facă propriile sale alegeri, care l-au adus unde este astăzi.

„Când am început să fac haine bărbătești, într-o primă instanță, mă inspirau oamenii de la țară. Pentru că eu făceam naveta constant București-Botoșani și, trecând prin sate, vedeam niște chestii foarte interesante la oameni. Aveam vis-a-vis de fabrică o femeie… ieșea îmbrăcată cu pantaloni de trening de la Adidas, peste care avea o fustă țigănească, peste care avea un hanorac și o geacă de piele. Cu părul prins în cozi și în picioare avea șosete cu șlapi, care acum sunt la modă.”, a mai zis Zarug.

Citeste si:
Fila: pentru cei care vor să iasă în evidență. Alege modelul...
Fila: pentru cei care vor să...

Fostul concurent de la Asia Express a urmat Facultatea de Drept, pe care a detestat-o din tot sufletul lui. Nu își dorea asta, dar familia lui l-a împins de la spate. Faptul că a terminat această facultate nu l-a ajutat cu nimic în viață, iar apoi a fost nevoit să profeseze ca jurist. Nu i-a plăcut și a renunțat, urmând mai apoi să plece la Paris, unde a simțit că trăiește în adevăratul sens al cuvântului.

„Am făcut Dreptul la stat, la Cuza, la Iași. Oribilă facultate – pentru mine. N-am nimic cu facultatea și cu absolvenții de Drept, dar na, a fost o alegere proastă și am persistat în prostie la presiunea familiei, ca să am acea patalama la mână cu care tot românul trebuie să moară – cu patalamaua. Am terminat Dreptul și nu a fost suficient, a trebuit să și profesez ca jurist pentru o perioadă scurtă până am decis că ori fac asta, ori fac altceva, ori mă sinucid imediat.”, a adăugat designer-ul.

Citeste si:
Zarug participă la Te cunosc de undeva: „Nu mi-e teamă de epilat”
Zarug participă la Te cunosc...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Noiembrie 2021 - 02 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.