Zarug participă sezonul acesta la emisiunea la „Te cunosc de undeva”, după ce a făcut furori, în urmă cu un an, la „Asia Exress” alături de Lorei Bratu. Cei doi au cucerit publicul, iar acum îndrăgitul desginer este pregătit pentru o nouă provocare.

Ce a spus Zarug despre „Te cunosc de undeva”

Mihai Dan Zarug are doar 39 de ani, iar până la această vârstă a reușit să facă foarte multe lucruri de care este mândru și de care își amintește cu drag. Și-a luat viața în propriile mâini acum câțiva ani buni, dar a ajuns în atenția oamenilor mai ales după ce a acceptat să participe în cadrul show-ului de televiziune, „Asia Express”. Mulți l-au susținut, s-au bucurat și au plâns alături de el când a fost nevoit să plece din concurs.

Ei bine, acesta s-a implicat într-un nou proiect al aceleiași televiziuni și anume „Te cunosc de undeva”, unde admiratorii lui îl pot urmări și susține la fel ca și până acum. Zarug a dat deja și primele sale declarații despre participarea în concurs. A urmărit alte sezoane ale emisiunii și nu se teme de absolut nimic. Crede că lucratul în echipă va fi cea mai mare provocare pentru el, deoarece nu este obișnuit cu acest lucru, dar fanii lui au încredere că va învăța și se va descurca de minune.

„Am urmărit show-ul şi nu mi-e teamă de nimic! Provocarea pentru mine va fi lucratul în echipă, în armonie deplină – mă refer aici la coregrafie şi canto, nu mi-e teamă nici de epilat, nici de lentilele de contact… travesti-ul mă distrează! De când ne-a arătat Romică momentul căzăturii lor, pe trepte, mă gândesc serios să am grijă să nu-mi rup gâtul, coborând graţios în vreo gală!”, a declarat Zarug, potrivit fanatik.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Aprilie 2022 - 12 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.