Nu trece o zi fără să apelăm la sneakers. Cu toții știm că omul nu trăiește doar din modelele tip basic! Dacă ești în căutarea unei versiuni care să iasă în evidență pe stradă, vezi oferta brandului Fila. Designul stabilește de mulți ani tendințele urbane. Vrei o dovadă? Este suficient să ne reamintim de sneakers iconici Disruptor sau de versiunea dad shoes Strada. Cauți ceva original pentru sezonul următor? Află noutățile de la Fila care merită atenția tuturor.

Încălțămintea de la Fila – modele, care au pus stăpânire pe străzile orașelor

Istoria brandului Fila include debutul mai multor modele care au lăsat o amprentă clară asupra realității în materie de streetwear. Se remarcă în mod deosebit seria Ray Tracer, caracterizată de o formă dinamică și un design contrastant, sau pantofii sport cu profil înalt F-14, cu un vibe al anilor '80. Printre sneakers Fila se numără și seria MB, memorabilă pentru designul său unic. Există puține detalii la fel de memorabile ca modelele geometrice de pe pereții tălpii intermediare. Seria Disruptor rămâne, de asemenea, în mintea sneakerheads. Pantofii albi deja emblematici de la Fila fixați pe talpa groasă se bucură de un flux constant de noi adepți - și de un grup de fani dedicați. Acum, însă, este momentul să aruncăm o privire mai atentă la noile versiuni de sneakers care ar putea cuceri în curând străzile.

Fila Instinx Evo – design fără compromisuri

Un bun concurent la succesiunea faimoșilor Fila Disruptor este seria Fila Instinx Evo. Aceste modele le poți recunoaște după motivul valului caracteristic: prezent atât pe partea superioară, cât și formând caneluri pe talpă. Inspirația din estetica Y2K, perforațiile și structura panoului de înșiretare fac ca încălțămintea Fila Instinx Evo să fie asemănătoare cu cele mai mari simboluri ale pantofilor sport asociați cu acea epocă. Partea superioară este creată din materiale mixte. Combinația de piele naturală, plastic și material tip plasă permeabilă creează o formă dinamică ce se potrivește perfect cu atmosfera urbană.

Sneakers Instinx Evo Fila pentru bărbați și femei sunt disponibili în două variante de culoare - creați atât pentru iubitorii de minimalism, cât și pentru cei care nu se feresc de maximalism. Vei găsi pantofi sport de la Fila pentru bărbați din această gamă într-o combinație electrizantă de negru și galben fluorescent - care lasă loc unei culori neon fucsia în cazul modelului pentru femei. Dacă vrei o pauză de la versiunile în neon, optează pentru bejul discret. Sneakers deschiși la culoare Instinx Evo pot fi purtați în locul unei perechi de teniși cu talpă plată - adăugând un caracter deosebit ținutei tale.

Citeste si:
Schimbarea centralei din casă: cum să alegi un model de calitate
Schimbarea centralei din...

Propunere electrizantă din partea brandului Fila - încălțăminte de damă în stil chunky

Talpă impresionantă și parte superioară completată de detalii outdoor - așa se caracterizează încălțămintea pentru femei Fila Electrove. Este o propunere pentru cei care nu intenționează să renunțe în acest sezon la o pereche de sneakers deosebiți cu talpă înaltă, iar totodată dorind să strecoare în stilul lor elemente ale unui climat cargo. Aici intră în scenă seria Electrove de la Fila. Forma pantofilor sport din această linie poate fi descrisă cu ușurință ca fiind „chunky”. Talpa specifică amintește de designul renumiților dad shoes. Cu detalii spectaculoase, cum ar fi partea superioară cu barete încrucișate și panoul de înșiretare, sneakers Fila Electrove pot fi asortați atât cu blugi largi, cât și cu pantaloni scurți, pentru o ținută confortabilă.

Citeste si:
Levi’s aniversează 150 de ani de la crearea modelului 501
Levi’s aniversează 150 de ani...

Brandul Fila cu siguranță nu încetinește când vine vorba de design inovator. Merită să fii cu ochii pe noutățile brandului în acest sezon! Așadar, dacă ești în căutarea unor sneakers sau a unei încălțăminte pentru copii de la Fila din alte serii, vezi oferta de la Sizeer. Completează formularul de comandă și bucură-te de livrare gratuită de la 250 RON. Mărime greșită? Nicio problemă - timp de 30 de zile poți schimba încălțămintea cu una nouă sau o poți returna.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Septembrie 2023 - 03 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.