Ana Porgras nu pare să aibă prea mare noroc în dragoste. Fosta concurentă de la Survivor România a ieșit recent dintr-o relație toxică și este foarte fericită să se îndepărteze de bărbatul care i-a făcut mai mult rău decât bine. Invitată într-un platou de televiziune, bruneta a spus tot ceea ce avea pe suflet în ceea ce privește fosta sa relație. 

Ana Porgras a trecut cu greu peste

Fosta campioană a României a trecut printr-o relație toxică, care a durat mai mult decât ar fi trebuit, din punctul ei de vedere. Îi pare rău că nu a avut curajul să renunțe la timp, deși nu mai era fericită de foarte mult timp și realiza acest lucru. Acum, Ana Porgras este mult mai bine, deoarece a reușit să depășească momentul și nu se mai simte ciudat, ca atunci când era împreună cu bărbatul respectiv.

"Am trecut printr-o relație toxică, din păcate a durat și foarte mult. Era săgetător. A fost toxică, îmi pare rău că a durat mai mult decât trebuia. Nu mai eram fericită de o bună perioadă de timp, realizam asta, dar nu reușeam să mă desprind de acolo. Mă bucur că am trecut peste. Eram ciudată, nu mai eram eu, nu mă mai simțeam eu. Eu pot spune că nu mă mai simțeam eu, nu mai eram fericită, tot ce se întâmpla în jurul meu era o nefericire, nimic nu mă mai făcea fericită, putea să îmi facă toate poftele. Asta pentru că trăiești niște momente din trecut, deși nu aș vrea să vorbesc mai mult despre asta.", a declarat Ana Porgras, pentru wowbiz.ro.

Sursa foto (c): Ana Porgras/Facebook

Fostei concurente de la Survivor i-a fost greu să iasă din această relație toxică, pentru că se obișnuise în felul acela. Într-o zi, s-a gândit mai bine la ce vrea să facă, și-a făcut bagajele și a zis că oricât de greu i-ar fi, trebuie să reușească.

"Am plecat de unde eram, m-am detașat, am blocat telefonul. E greu să ieși dintr-o relație toxică, pentru că e obișnuința care te ține acolo, lucrurile pe care le faci și de care nu poți să te desprinzi. Când am conștientizat că nu e ok, mi-am făcut bagajele și am plecat și am spus că oricât de greu mi-ar fi, o să reușesc să fac treaba asta. Și am reușit. Pentru mine rețeta a fost să nu mai am niciun contact. La început nu aveam puterea să îi spun "Nu", dar „ochii care nu se văd se uită”. De asta am hotărât să plec din situația în care eram și să sper că la un moment dat nu o să mai simt nevoia să răspund la telefon, chiar dacă mă căuta.", a mai povestit fosta gimnastă.

Citeste si:
Zanni, adevărul despre cearta cu Ana Porgras: „Minți o persoană...
Zanni, adevărul despre cearta...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Octombrie 2021 - 12 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.