Asia Express vine cu provocări din ce în ce mai mari pentru echipele rămase în competiție. Vedetele se chinuie să ajungă pe primele locuri, pentru a nu fi în pericol de eliminare, deoarece toți își doresc să ajungă tot mai departe și, de ce nu, să câștige. Cea mai grea zi dintre toate, de pe Drumul Împăraților, este cea în care are loc cursa pentru ultima șansă.

Seara trecută, în cursa pentru ultima șansă au intrat Adriana Trandafir și Maria Speranța, Eliza și Cosmin Natanticu, dar și Connect-R cu Shift. Aventura a început de doar trei săptămâni și deja s-a sfârșit pentru cei doi cântăreți, care nu au reușit să ajungă în timp util la Irina Fodor. Deși toată lumea spera ca diamantul să fie unul verde, aceștia nu au avut prea mare noroc și au fost eliminați din concurs.

Asia Express sezonul 4

Connect-R a vrut să renunțe încă de la început, pentru că i se părea extrem de greu să facă tuturor provocărilor. Autostopul le-a făcut cele mai probleme, dar au fost recunoscători pentru faptul că au ajuns până în acel punct al concursului. Shift a postat, pe social media, un mesaj imediat după eliminarea din cadrul emisiunii de la Antena 1.

”Suntem recunoscători că am reușit să vă facem să râdeți și că nee-ați susținut pe tot parcursul la Asia Express”, a scris Shift pe Instagram, imediat după eliminare.

Le-a mulțumit celor care i-au susținut, indiferent de parcursul lor și le-a promis că va lansa o piesă alături de coechipierul său, Connect-R, care a luat naștere în Turcia și pe care este nerăbdător să o asculte toți fanii.

”Mi-am adus aminte motivul pentru care am venit aici și anume să câștig o inimă nouă. În ultimii ani nu știu dacă am fost mai aproape de Dumnezeu cum am fost în astea trei săptămâni.”, a spus Connect-R, la Asia Express.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Octombrie 2021 - 09 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.