Connect-R este unul dintre cei 18 concurenți din acest sezon, al emisiunii Asia Express. Îndrăgitul cântăreț a plecat în aventura vieții sale alături de bunul lui prieten, Shift. Cei doi nu s-au descurcat prea bine până acum, iar acest lucru i-a descurajat mai mult decât ar fi trebuit.

Cei doi artiști au avut parte de momente care i-au pus serios la încercare. Au fost nevoiți să stea ore în șir în stradă, pentru că nicio mașină nu oprea, au căutat, de asemenea, foarte mult timp cazare. Din cauza pandemiei de cornavirus, turcii erau foarte reticenți, când venea vorba de a-i primi în casele lor, iar faptul că au oprit în mai multe cartiere sărace i-a dezavantajat și mai mult.

Connect-R are probleme de sănătate

Nu doar acestea sunt probleme care i-au dat mari bătăi de cap artistului, ci și cele de sănătate. Zilele trecute, el a avut dureri mari de spate și a decis să arunce o parte dintre lucrurile pe care le avea la el, pentru a-și ușura munca. Mai apoi, a avut probleme cu gastrita, din cauza oboselii care s-a acumulat și care și-a spus cuvântul în zilele pe care le-a petrecut în Instanbul. Chiar dacă nu s-a simțit bine, el nu s-a oprit din cursă, deoarece dorința de a câștiga era una mai presus de orice altceva.

”Gastrita așa acționează, când ești foarte obosit, vomiți. Te eliberezi și te simți mai bine și asta nu mă face să mă opresc din cursă. Gata, am trecut la acțiune. Domnul să aibă milă de noi”, a spus Connect-R, la Asia Express.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Septembrie 2021 - 12 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.