Jador a pornit de jos, dar acesta nu mai este un secret pentru nimeni. Artistul a avut o copilărie grea, despre care nu îi este deloc rușine să vorbească. Nu provine dintr-o familie înstărită, ci dintr-o familie care a tras din greu să se descurce. Știe cum este să nu ai și tocmai de aceea a învățat să îi ajute și pe cei care au fost mai puțin norocoși decât el. 

După ce în urmă cu câteva zile, artistul a sărit în ajutorul unui bătrân căruia i-a cumpărat alimente pentru el și pentru copiii lui, recent el a mai ajutat un om aflat la nevoie. Chiar dacă acum este bogat și are tot ceea ce îi poftește inima, el nu uită de unde a plecat. Oprit fiind de un adolescent la semafor, Jador a făcut un gest care a emoționat pe toată lumea și la care foarte puțină lume s-ar fi așteptat.

Jador, un model demn de urmat pentru fanii lui

Jador nu îi încurajează pe oameni să cerșească, dar cu toate acestea, nu poate sta cu mâinile în sân când vede vreo persoană care are mare nevoie de ajutor. A fost puțin sceptic, când a văzut că un adolescent a venit să îi ceară bani, dar când i-a aflat povestea a fost impresionat și i-a făcut acestuia câteva cumpărături de care avea mare nevoie. Tânărul de 15 ani avea mari probleme de sănătate, despre care i-a povestit și îndrăgitului artist.

”Îmi tremură telefonul. M-a oprit în trafic, mi-a zis că are pareză și că are 15 ani, a fost la fotbal și i-a fost rușine să ceară mâncare la băieții de vârsta lui, mi-a zis care este situația și că are pareză”, a povestit Jador, pe social media.

Retail jobs

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.