Bianca Drăgușanu a fost cuplată cu multe nume cunoscute din lumea mondenă, dar niciuna dintre relațiile pe care le-a avut nu a fost una despre care să vorbească frumos. În emisiunea moderată de Mihai Ghiță, „În Oglindă”, ea a mărturisit ce anume a reușit să învețe din eșecurile sale în dragoste.

A fost o singură relație despre care a refuzat să de vreun detaliu, deoarece nu vrea să își amintească momentele grele prin care a trecut la vremea aceea. Între timp, standardele sale în ceea ce privește bărbații din viața sa sunt din ce în ce mai riducate. Un criteriu exrem de important este ca persoana de lângă ea să aibă mai mulți bani decât ea, pentru că este obișnuită să trăiască la un alt nivel.

Bianca Drăgușanu vrea un bărbat cu foarte mulți bani

„Mi se pare perfect normal ca tu sa investesti totul in mine. Ce este cel mai important: timpul. Nu pot sa iubesc un barbat mai putin potent financiar decat mine. Eu sunt obisnuita sa traiesc la un anumit nivel, mi-ar fi greu sa ma indragostesc de un barbat cu o masina ieftina. E superficial, stiu. Daca el la 40 de ani nu are nimic construit inseamna ca nu are nimic in cap. Scrisul corect gramatical mă înnebunește. Daca imi scrii fara virgula si fara cratima esti block peste tot”, a dezvăluit Bianca Drăgusanu, în cadrul emisiunii În Oglindă.

Bianca Drăgușanu a ținut să specifice faptul că îi este greu să se îndrăgostească de un bărbat care, de exemplu, are o mașină ieftină. Este de părere că dacă un bărbat a ajuns la vârsta de 40 de ani și nu a reușit să construiască nimic, înseamnă că nu are nimic în cap. Mai mult de atât, diva consideră că dacă un bărbat este infidel o dată, dar are parte de iertare, va fi în felul acesta mereu; la fel se întâmplă și în cazul celor care ridică mâna asupra partenerelor de viață.

„Un barbat care iti devine infidel o data si l-ai iertat, cred ca va fi infidel mereu. Un barbat care ridica mana la tine si l-ai iertat, o va face mereu. Un barbat care promite lucruri si nu se tine de ele, va repeta acest lucru. Am invatat ca oamenii nu se schimba, doar se adapteaza unor situatii si pot fi mai buni doar ca sa obtina ceva. Am invatat ca exista oameni perseverenti ca pot trece peste cadavre si pot face ravagii fara sa tina cont ca pot distruge suflete care nu le ofera decat iubire.

Citeste si:
Bianca Drăgușanu, atac dur la adresa lui Cătălin Măruță. Ce a spus...
Bianca Drăgușanu, atac dur la...

Eu regret ca am fost naiva si am iertat si am crezut ca oamenii se pot schimba. Fundamental, oamenii nu se pot schimba. Isi schimba doar comportamentul si adopta alte strategii pana obtin ce vor”, a mai povestit ea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Octombrie 2021 - 10 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.