Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au format un cuplu și nici faptul că relația lor nu a funcționat prea bune. Nu de puține ori, vedeta și-a făcut apariția la tot felul de evenimente cu urme ale agresiunii pe trup, motiv pentru care fanii au intrat la bănuieli și și-au pus tot felul de întrebări.

Recent, fostul soț al Biancăi Drăgușanu a fost invitat în platoul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, unde a fost pus în cele mai ciudate situații. Moderatoarea l-a întrebat pe omul de afaceri de ce anume o bătea pe Bianca Drăgușanu, iar răspunsul său nu a fost tocmai cel la care se așteptau fanii. Mulți au sărit în apărarea Biancăi spunând că nicio femeie nu merită să fie tratată așa de un bărbat, nici măcar ea.

Motivul pentru care Bodi o bătea des pe Bianca

Întrebat care este motivul pentru care o snopea în bătaie pe fosta sa parteneră de viață, el a specificat faptul că de fiecare dată era provocat și de aceea ajungea să facă astfel de gesturi pentruc care, la momentul actual, nu are niciun fel de scuză. Alex Bodi a zis, de asemenea, că și ea sărea la bătaie, iar el nu putea să o menajeze.

„În primul rând cred că nu am nicio scuză. Să compar forța unui bărbat de 110 kilograme. Dar să dau eu într-o femeie trebuie să existe o sumedenie de provocări. Pentru că un om calm, la locul lui, un om care nu-și dorește scandal sau violență, trebuie să fie provocat ca să recurgă la așa ceva. Majoritatea episoadelor noastre de ceartă au fost din cauza geloziei. E adevărat că și ea sărea la bătaie, iar eu nu aveam cum o menajez. Când tu ca femeie nu simți să mă tratezi ca pe un bărbat și vrei să te comporți cu mine de la egal la egal, eu încercam să te opresc. În rest, nu am făcut nicio pasiune să dau în ea, Doamne ferește.”, i-a povestit Alex Bodi lui Denise Rifai.

Afaceristul s-a descris ca fiind un om calm, la locul lui și care nu își dorește să fie violent sau să iimplice în scandaluri, dar pentru că nu i s-a dat de ales, a procedat greșit. Cele mai multe dintre certurile pe care Bodi și Bianca Drăgușanu le aveau se iscau din cauza gelozie, iar e recunoscut că nu făcuse o pasiune din a o lovi, dar fiind provocat s-a lăsat prins în capcană și a bătut-o.

Citeste si:
DOC și Ada Dumitru s-au luat la bătaie. Cum i-a pedepsit...
DOC și Ada Dumitru s-au luat...

„Am avut cred că două episoade violente între noi, pentru că ea mă lovea prima, mă înjura. Repet, nu există scuză, eu nu am avut alte antecedente cu alte persoane. Referitor la spune mama dânsei, mă certam cu Bianca și ea a chemat Poliția, dar Poliția a venit degeaba. Au constatat că nu există agresiunea, pentru că eu pe mama Biancăi nu am atins-o niciodată. Am avut un schimb de replici, e adevărat, dar sub nicio formă nu am făcut scandal în fața fiicei ei. Eu sunt tată și nu aș face așa ceva, ba chiar Sofia mă iubea”, a mai declarat afaceristul.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Septembrie 2021 - 11 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.