Mihai Petre este o fire competitivă, iar de acest lucru s-au putut convinge și celelalte echipe. Dansatorul și soția sa au dat tot ceea ce au avut mai bun, pentru a ajunge pe primele locuri. Dacă până acum le ieșea de minune, în ultimele ediții, planetele nu s-au mai aliniat în favoarea lor și au pierdut timp prețios, în drumul lor către Irina Fodor.

Presiunea ultimelor două curse l-a făcut pe Mihai Petre să cedeze nervos. Motivul? Ei bine, se pare că Elwira Duda nu a înțeles prea bine ce îi spusese șoferul care se oferise să îi ajute și, practic, și-au pierdut șansa. În clipa aceea, concurentul și-a ieșit din minți și a început să țipe la ea, fără să îi pese că toate camerele de filmat erau pe ei și nici de faptul că echipele din preajma lor îi priveau curioase.

Mihai Petre a luat foc

„Ce faci? Ce faci? De ce nu te-ai urcat? Unde pleci?”, țipa Mihai Petre la soția sa.

În timp ce Elwira încerca să îi explice de ce a reacționat așa, el a început să țipe la frumoasa lui parteneră de viață, fiind foarte nervos din cauza faptului că nu a fost deloc atentă la ceea ce îi spusese partenerul ei de viață. Cei care au asistat la întregul episod au fost Shift și Connect-R cărora nu le-a venit să creadă cât de urât a tratat-o pe soția lui și nu s-au putut abține să nu reacționeze.

Citeste si:
Asia Express, etapă cu eliminare sigură! Concurenții trebuie să...
Asia Express, etapă cu...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

„Mamă, cum țipă la ea! Nu cred. A înnebunit”, a spus Connect-R, imediat după ce a văzut scena respectivă.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.