Mihai Petre și Elwira Duda formează una dintre cele mai puternice echipe din sezonul 4 al emisiunii Asia Express. Aceștia s-au descurcat atât de bine până acum, încât telespectatorii au ajuns să creadă, încă din primele zile, că ei sunt marii câștigătorii ai celor 30.000 de euro.

Cei doi au împreună 13 ani de căsnicie, timp în care au învățat cum să se comporte, cum să își vorbească, dar și când este cazul să tacă și să lase de ei, pentru a nu porni o ceartă. În cursele din Asia Express, au avut de mai multe ori momente în care s-au enervat și au simțit nevoia să țipe și să se descarce, dar de fiecare dată s-au oprit când au simțit că discuția nu se îndreaptă într-o direcție bună pentru niciunul dintre ei.

Mohai Petre, deranjat de glumele soției

Ce vrei dacă ești cel mai bătrân de aici?!”, i-a spus Elwira soțului ei, la Asia Express.

După o perioadă atât de lungă de când sunt împreună, se pare că Mihai Petre nu mai gustă glumele partenerei sale de viață, iar una dintre afirmațiile pe care Elwira le-a făcut l-a scos din sărite. Blondina i-a spus soțului său că este defavorizat din cauza vârstei pe care o are și că din acest motiv nu a putut face față probei cu stegulețul, de pe lac. El s-a supărat și i-a spus acesteia că ar trebui să treacă peste asta, pentru că din prima zi i-a repetat acest lucru și nu este deloc în regulă.

„Hai să trecem peste chestia asta, că deja din prima zi m-ai ...din prima zi, când ai venit cu zâmbetul să anunți tu repede că sunt cel mai bătrân dintre concurenți de la Asia Express”, a fost replica lui Mihai Petre.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Septembrie 2021 - 12 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.