Mihai Petre și soția lui, Elwira, au reușit să demonstreze până la momentul actual că formează o echipă foarte, foarte puternică în cadrul emisiunii Asia Express. Având în vedere faptul că până de curând au ajuns mai mereu primii și au avut noroc și când venea vorba de transport și de cazare, ceilalți concurenți au ajuns să se teamă de ei.

Atât de tare credeau ceilalți că Mihai Petre va ajunge de fiecare dată primul, încât pentru cei mai mulți dintre ei scopul era să îl depășească pe rivalul lor. După doar câteva zile de competiție, au început să apară și tot felul de glume pe marginea acestui subiect, care pe telespectatori îi amuză teribil. Ei bine, având în vedere toate aceste lucruri, oamenii au ajuns să se întrebe dacă nu cumva cei doi soți sunt cei care au plecat acasă cu marele premiu.

Mihai Petre, un adversar de temut

Fiind foarte sincer de fel, concurentul de la Asia Express a răspuns și la această întrebare, dar fără să dea prea multe detalii în acest sens. Având în vedere că toate cele nouă echipe au semnat un contract de confidențialitate, cum se face peste tot când vine vorba de o emisiune de genul acesta, el nu poate vorbi despre aceste lucruri. A mărturisit doar că speculațiile conform cărora el și partenera ei de viață sunt foarte interesante, dar că telespectatorii ar trebui să urmărească show-ul și să vadă ce s-a întâmplat, de fapt.

„Nu am voie să spun prea multe despre Asia Express, mă leagă un contract de confidențialitate. Știți, se practică asemenea contracte, mai ales la emisiuni de acest tip. Doar departamentul de comunicare poate vorbi pe acest subiect. Sunt interesante speculațiile, dar cred că trebuie să vedem ce s-a întâmplat. Nu pot să spun despre zvonurile respective nimic, nici nu am ce să spun”, a spus Mihai Petre pentru fanatik.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Septembrie 2021 - 11 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.