Rând pe rând, vedetele din showbiz-ul românesc sunt atacate de noua variantă a noului coronavirus. După Theo Rose, Cucu de la „Noaptea Târziu” a anunțat că este în spital. Cei doi au fost urmați de Irinel Columbeanu și Monica Anghel, cea din urmă fiind reinfectată cu virusul COVID-19.

Irinel Columbeanu a luat COVID-19. Afaceristul a fost transportat de urgență la spital după ce a sunat la 112

Nu trece zi fără ca o vedetă să se infecteze cu COVID-19. Omul de afaceri Irinel Columbeanu a sunat la ambulanță după ce s-a simțit rău. El a fost transportat de urgență la Spitalul Floreasca din București, iar medicii au confirmat că este infectat cu noul coronavirus.

Fostul soț al Monicăi Columbeanu se află și acum sub supraveghere medicală. Din fericire, starea acestuia nu este gravă, deși Irinel Columbeanu a recunoscut în trecut că are multe probleme de sănătate.

Conform Click, afaceristul se simțea rău de aproximativ o săptămână. Acesta credea că este vorba despre o răceală puternică și nu a luat în calcul o infectare cu COVID-19. În schimb, cântăreața Monica Anghel, depistată cu COVID-19 în aceeași zi cu Irinel Columbeanu, s-a reinfectat cu noul virus. Anunțul a fost făcut chiar de către artistă, pe pagina sa de Facebook, unde a precizat că este vaccinată cu ambele doze.

„Sunt vaccinata cu ambele doze si cu toate acestea tot am facut covid ........ aveti grija de voi 🙏❤😔”, a notat cântăreața în descrierea unei imagini în care se afla pe patul de spital.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Septembrie 2021 - 08 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.