Showbiz 27 Mai 2021 13:26 de Lorena Martin

În cadrul unui episod din sezonul trecut al emisiunii „Asia Express”, Irinel Columbeanu a fost invitat special pentru a încurca o echipă. Pentru a apărea la postul Antena1, afaceristul a primit o sumă frumoasă de bani.

Irinel Columbeanu a fost invitat în competiția Asia Express pentru a reprezenta un dezavantaj pentru echipa formată din Alex Abagiu și coechipierul său, Radu. Prezența sa nu a fost deloc una ieftină, Irinel primind din partea Antenei1 suma de 20.000 de euro, arată CanCan.

Irinel Columbeanu, atac de panică în cadrul Asia Express

„S-a trezit noaptea (n.r. Irinel Columbeanu), nu putea să respire, a vrut să iasă afară și a constatat că eram încuiați. Nu se deschideau geamurile, ușa era încuiată, iar dimineața l-am găsit stând pe marginea patului. S-a speriat, nu a mai dormit,dar nu a vrut să ne trezească pe noi”, a povestit Alex Abagiu.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Mai 2021 - 01 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.