Irinel Columbeanu a primit un cadou de Paște tocmai din America! Irina Columbeanu s-a gândit la tatăl ei și i-a transmis un mesaj emoționant.

Irina Columbeanu i-a transmis tatălui ei o scrisoare scrisă de mână și un cadou surpriză, cu ocazia Sărbătorilor de Paște. Acesta a postat fotografia pe Instagram, simțindu-se mândru.

Mesajul care era scris pe scrisoare l-a emoționat pe Irinel: „Pentru tati, de la Irina. Te iubesc!”

Irinel Columbeanu, despre plecarea Irinei în America

„Plecarea Irinei este încununarea modului meu de a gândi. Trebuie să-i permiți și să o ajuți să-și împlinească viața cât mai frumos. Nu imposibilitatea de a-i plăti școlarizarea m-a determinat să fiu de acord ca ea să-și completeze educația în altă țară.

Am constatat că acest lucru este necesar pentru a se adapta acestei lumi. Ea acolo trebuie să învețe să se adapteze acestei noi lumi”, a spus vedeta în cadrul unei emisiuni TV, potrivit Can-Can.ro.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Aprilie 2021 - 11 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.